- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
bende toprağımm bende sevindimmgerçekten mi bacım
çok sevindim hemşerim
he valla bazen hadi karadenizliler deyip topik açmak geliyor içimdennkaradenizli olmak bambaşkaa
Iyidir cimcimemyasakin cimcimesi Röportajı
*Anne Terliği Kurabiyesi 'hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun Sponsorluğunda*
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
Şu anlık güzel gidiyor . Yarışmalara yeni katildiğim için geniş çaplı yorum yapamiycam ama su anlik düşüncem güzel
2)Yarışmadan beklentileriniz?
Tabiki birinci olmak
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
Kesinlikle evet .
4)Yarışmaya neden katıldınız?
Hep harbim yüzünden tut elimden götürüm seni taniş nevosgille dediihemde iddiali bi tarif buldugum icin katildim.
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
Eşim böyle bakti. Ne vercekler karşılığında didi bilmiyorum dedim . Allah akil versin didi
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
Herkez birinci olmak ister ve ben birinci olmak istiyorummmm çok önemli yani ha olmazsada simdiden birinci olacak arkadaşımı tebrik ederim .
7)Yarışma devam etmeli mi?
Evett
8) Yemek yapma konusunda iddianız?
Iddialiyimdir anam aşçı babam aşçı kayinvalidem müthiş yemek yapar benimde yemeklerim güzeldir.
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
Ilk defa katildim icin bilgim yok
Insallah adaletlidir
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
Rahatsızlık degilde bilgece arkadasimizla ayni tarifi yapmisiz o yüzden Üzgünüm ikimizin adina
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
Evde malzemelerim vardi
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
Evet
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
Börek
14)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
Yorumlar güzel tarifimi beğenen arkadaslara cok teşekkür ederim
Arbim melekim yasakim icranim naber
Iyidir cimcimemkocan akilfikir versinmi dedi
Harbi eşi yakında hangi kategoriyi yapmamızı söyleyecekIyidir cimcimemkocan akilfikir versinmi dedi
Iyidir cimcimemkocan akilfikir versinmi dedi
Harbi eşi yakında hangi kategoriyi yapmamızı söyleyecekBu işten çok memnun kalacak
Harbi eşi yakında hangi kategoriyi yapmamızı söyleyecekBu işten çok memnun kalacak
iyi aferinBide ep arbi kiz yüzünden dedim beni yoldan cikartio dedim
O zaman yeni kategori börekler olsun bizim hanım uğraşsın,özensin bende hüpleteyim diyecekBörek hamurisi ve et sever benm erif . Et yemeklerini kendi uapar su boregi falan ben yaparım
soruyo kaç gündür bir dahaki kategori ne? Çığ köfte yapin diyo
iyi aferin
Bak sennnn
Çiğköfte herkesin aynı olacağı için olmaz ama biz bulgur yemekleri kategorisi yaparız.Sen de çiğköften ile teşrif edersin
O zaman yeni kategori börekler olsun bizim hanım uğraşsın,özensin bende hüpleteyim diyecekOndan sonra söyle şu kategoriyi yapsınlar demeye başlayacak
Yok canım ben miBak sennnnuyanık nevos
Canım kategoriyi anket ile belirliyoruz bakalım sonuç ne olacakKesinnn hemenn olursa iyi olir haftaya saliya s.bregi yapcem bi tasla iki kus vurmus olurum ama kismet bakalikm
Bundan sonra yarismalarda görüşmek üzereoğlum dan firsat bukdukca burdayım
Yok canım ben miNe kadar safım oysaki
Canım kategoriyi anket ile belirliyoruz bakalım sonuç ne olacak
Cimcimem çok doğal olmuş cevaplar sana yakışır sekildeyasakin cimcimesi Röportajı
*Anne Terliği Kurabiyesi 'hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun Sponsorluğunda*
Şu anlık güzel gidiyor . Yarışmalara yeni katildiğim için geniş çaplı yorum yapamiycam ama su anlik düşüncem güzel
Tabiki birinci olmak
Kesinlikle evet .
Hep harbim yüzünden tut elimden götürüm seni taniş nevosgille dediihemde iddiali bi tarif buldugum icin katildim.
Eşim böyle bakti. Ne vercekler karşılığında didi bilmiyorum dedim . Allah akil versin didi
Herkez birinci olmak ister ve ben birinci olmak istiyorummmm çok önemli yani ha olmazsada simdiden birinci olacak arkadaşımı tebrik ederim .
Evett
Iddialiyimdir anam aşçı babam aşçı kayinvalidem müthiş yemek yapar benimde yemeklerim güzeldir.
Insallah adaletlidir
Rahatsızlık degilde bilgece arkadasimizla ayni tarifi yapmisiz o yüzden Üzgünüm ikimizin adina
Evde malzemelerim vardi
Evet
Börek
yasakin cimcimesi Röportajı
Tabiki birinci olmak
Kesinlikle evet .
Evett
Insallah adaletlidir
Evde malzemelerim vardi
Evet
Börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?