Anne miyim es mi

esimle meslektasiz.sabahlari "iki dirhem bir cekirdek"misali suslenip cikiyor.bense cocuklarina kendini adamis bakimsiz ,hep yorgun aynaya bakmaya usenen bir tip.
usenen derken yorgunluktan tabi...
bu donemleride atlaticaz insallah.
bunlari niye yazdim:yanliz degilsin canim sıkma canini

Eşiniz de bir zahmet idare edecek artık. Biri 2.5 yaşında, diğeri daha yeni kırkı çıkmış iki tane BEBEK..
Eşiniz anlayış gösteriyormuş, kendinizi suçlu hissetmeyin ona da hissetirmeyin (yoksa bunu kullanır)
İki bebek kolay mı..? kendinizi hiç kötü hissetmeyin en zor zamanlarınız bunlar (çocuk bakımında)
Siz nerEde bayıldıysanız orda kalın... hem bebeleri idare et birde kocayı idare et.. olmaz öyle
Beyfendi kendine bakar, herkes elini taşının altına koyacak.
Cinsel açıdan sizin isteksiz oluşunuz,
Hatta o yanaşmazsa istemezse sizin bayram ettiğiniz bir dönem bu:KK73:
Normaldir bedenen yorgunsunuz. Uyumak uyumak dinlenmek tek ihtiyacınız olan..
Sağlıkla büyütün:KK46: bir oğlan bir kız ne güzel ya... maşallah:nazar:
Ağzına sağlık..aynısını yazacaktım bende. Nedir bu kadınlardaki herşeyi herkesi mükemmel idare etme isteği bilemiyorum. Çocuğu doğuran biz, bakan biz, emziren biz, hormonları oynayan biz ve hala koca derdine düşen gene biz..bütün herşey üstümüzde zaten eşlerimizin de keyfi beklesin bir zahmet çok mu önemli bilmiyorum ki? Dhaa iki aylık bebek 2 saatte uyanır emmek ister, her dakka uyku bölünür hatta bebeğin üzerinde uyucam diye korkarsın ama hala burdaki mükemmel hanımlar çocuk uyusun kocanla vakit geçir diyebiliyor. Vallahi pes anlamıyorum e bu kadın makina mı? Kimin hoşgörüye ihtiyacı var? Biraz toparlansın anne de , bebekde bu ne acele? 40 çıktı herşey düzeldi olmuyor maalesef.. Ya bunları yazanlar hiç doğum yapmadı, ya bebekleri mışıl mışıl uyuyor sabaha kadar. Anne , babalık fedakarlıktır. Büyüyene kadar idare edilir sonra normale döner herşey..

Benim çocuklarım da arka arkaya oldu. İki küçük çocuk olunca cinsellikte, eşler arasındaki ilgi de sekteye uğruyor malesef. Biz de yaşadık bunları. Birini uyuturdum diğeri kalkardı. Ben birine eşim diğerine koşardı :) şimdi biraz büyüdülerde rahatladık. Birbirinize anlayış gösterdiğiniz sürece sorun yok. Geçecek bu günler, üzme kendini ;)

Kızlar herkese teşekkürler haklisiniz oda ayırmak hiç uygun değil belki ama gece sürekli ağlayan emen bir bebek düşünün kizimda maşallah deliksiz uyur aynı odada defalarca uyandı bu sefer anne süt getir anne yanıma yat bende napicagimi şaşırdım oyüzden odaları ayırdım eşimde gerçekten çok iyi fakat işte nede olsa erkek.ne bileyim aman dua ediyorum inş hersey duzelir
Bence kizinizin ayrı odası olsun oğlunuz daha çok ufak onu yatak odasında yaninzda beşiğinde uyutun hem kızınız gece kalkmaz hemde esinizle ayrı uyumamis olursunuz

Back
X