- 2 Ağustos 2013
- 38.178
- 127.673
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Amin kuzum inşallah senden de Allah razı olsunAllah razı olsun canım sen de bu dualarda bizi buluşturdun rabbim sana da tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Okudum Allah kabul etsinKızlar bugün sıradaGelincik78 var. Kendisi hamile bize dua etmek için katıldı bende listeye onu da ekledim. Sizden istediği esma
40- El-Mukît: "Her yaratılmışın rızkını, gıdasını veren, tayin eden." Anlamıyla bebeğimizi sağ salim bize Sağlıklı hayırlı olarak nasip etsin inşallah diyor.
1000 adet Ya Mukit okuyoruz
Taze fasulye
agustos72
sweetgirlcandy
Ssevincli
R rana20
Nefes0858 (Ferda)
flamel
Boncobo
DantelKiz
L Leyla1993
icimdekisess (Hamile)
Gelincik78 (Hamile)
H halleycik
Okudum insaallah hayirli bir sekilde saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin Allah senden razi olsun bizlere de dua ettin gönlüne gore versin insaallahKızlar bugün sıradaGelincik78 var. Kendisi hamile bize dua etmek için katıldı bende listeye onu da ekledim. Sizden istediği esma
40- El-Mukît: "Her yaratılmışın rızkını, gıdasını veren, tayin eden." Anlamıyla bebeğimizi sağ salim bize Sağlıklı hayırlı olarak nasip etsin inşallah diyor.
Taze fasulye
agustos72
sweetgirlcandy
Ssevincli
R rana20
Nefes0858 (Ferda)
flamel
Boncobo
DantelKiz
L Leyla1993
icimdekisess (Hamile)
Gelincik78 (Hamile)
H halleycik
Kızlar bugün sıradaGelincik78 var. Kendisi hamile bize dua etmek için katıldı bende listeye onu da ekledim. Sizden istediği esma
Taze fasulye
agustos72
sweetgirlcandy
Ssevincli
R rana20
Nefes0858 (Ferda)
flamel
Boncobo
DantelKiz
L Leyla1993
icimdekisess (Hamile)
Gelincik78 (Hamile)
H halleycik
Arkadasimizin adına okundu Rabbim kabul etsin inşallahKızlar bugün sıradaGelincik78 var. Kendisi hamile bize dua etmek için katıldı bende listeye onu da ekledim. Sizden istediği esma
Taze fasulye
agustos72
sweetgirlcandy
Ssevincli
R rana20
Nefes0858 (Ferda)
flamel
Boncobo
DantelKiz
L Leyla1993
icimdekisess (Hamile)
Gelincik78 (Hamile)
H halleycik
Kızlar bugün geç kaldımicimdekisess için okuyacağız. Kendisi hamile, bize dua etmek için katıldı. Ben onu da listeye ekledim. Ya Hafız esmasını okuyacağız onun için 1000 adet yine
Taze fasulye
agustos72
sweetgirlcandy
Ssevincli
R rana20
Nefes0858 (Ferda)
flamel
Boncobo
DantelKiz
L Leyla1993
icimdekisess (Hamile)
Gelincik78 (Hamile)
H halleycik
Geçmiş olsun canımBen rahtsuzdim biraz okudum ama gerideyim cok
Okuyanlar helal etsin
Hakka girmis olmayayim
Olur ben de katılırım.
Okudum arkadaşım senin adına da Allah kabul etsin duanıBen rahtsuzdim biraz okudum ama gerideyim cok
Okuyanlar helal etsin
Hakka girmis olmayayim
Alllah razi olsun canimOkudum arkadaşım senin adına da Allah kabul etsin duanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?