- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
allah razı olsun canımm allah kabul etsn inşallah diline sağlık
Allah senden de razı olsun canım en yakın zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahallah razı olsun canımm allah kabul etsn inşallah diline sağlık
allah razı olsun cnmmm diline sağlık allah kabul etsn inşallah
Bugün sıradahaveaniceday ve sweetgirlcandy var.
Merayyy
burcusami
Minnosella098 (Elif)
G Glsgl (Gül)
B Berrinim (Tuğba)
merve
Larka
S sedeom
Gereksiz06
Gelincik78 (Gözde)
Bir Pelincik
Mehfam
Mucizemsn
H halleycik
Burcu2614
icimdekisess (Hilal)
S Sabr-Sukur-Dua
rubil
Birkucukkalp
D Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim
talena
agustos72
bebekedi
K Kaaardeeelen
allah razı olsun cnmm diline sağlıkk allah hpmznkini kabul etsn inşhaveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim icin okudum, Rabbim hayirli evlatlar versin insallah
Amin insallah❤allah razı olsun cnmm diline sağlıkk allah hpmznkini kabul etsn inş
allah razı olsun cnm dillerine sağlıkk allah hepmzn duasını kabul etsn inşallahedaecoo Tiniminimavihanim kardeşlerm sizler için okudum rabbim kabul etsin. Tiniminimavihanim beni bu güzel sayfayla buluşturdun unutmadın ya Allah razı olsun senden
kuzularrrr kızçelerrrr ben hepiniz adına okudum bitirdimmm allah kabul etsin inşallah hakkımızda hyrlısı olsun sizler hakkınızı helal edin benden yana helal olsun çok iyi sonuçlar alacağımız bir ay olsun bir an önce bebişlerimze kavuştursun bizleri allahım hayırlısından sağlıklaaa başka dualarda görüşmek üzere iyi dileklerimizi aldığımızda birbirimizi bulalımBugün sıradahaveaniceday ve sweetgirlcandy var.
Merayyy
burcusami
Minnosella098 (Elif)
G Glsgl (Gül)
B Berrinim (Tuğba)
merve
Larka
S sedeom
Gereksiz06
Gelincik78 (Gözde)
Bir Pelincik
Mehfam
Mucizemsn
H halleycik
Burcu2614
icimdekisess (Hilal)
S Sabr-Sukur-Dua
rubil
Birkucukkalp
D Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim
talena
agustos72
bebekedi
K Kaaardeeelen
Varsa hakkım helal olsun canım beni. İnşallah bebișlerimize kavuşuruz tez vakittekuzularrrr kızçelerrrr ben hepiniz adına okudum bitirdimmm allah kabul etsin inşallah hakkımızda hyrlısı olsun sizler hakkınızı helal edin benden yana helal olsun çok iyi sonuçlar alacağımız bir ay olsun bir an önce bebişlerimze kavuştursun bizleri allahım hayırlısından sağlıklaaa başka dualarda görüşmek üzere iyi dileklerimizi aldığımızda birbirimizi bulalım
Okudum arkadaşlarıma Allah kabul etsinBugün sıradaedaecoo ve Tiniminimavihanim var.
Merayyy
burcusami
Minnosella098 (Elif)
G Glsgl (Gül)
B Berrinim (Tuğba)
merve
Larka
S sedeom
Gereksiz06
Gelincik78 (Gözde)
Bir Pelincik
Mehfam
Mucizemsn
H halleycik
Burcu2614
icimdekisess (Hilal)
S Sabr-Sukur-Dua
rubil
Birkucukkalp
D Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim
talena
agustos72
bebekedi
K Kaaardeeelen
D Dalmac47haveaniceday sweetgirlcandy edaecoo Rabbim dualarınızi kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins tez zamanda kızlar
haveaniceday ve sweetgirlcandy kızlarcım sizler için okudum.Allah kabul etsiiin.Güzel haberler almak dileğiyle
Listedeki herkese okudum bitti. Rabbim herkese tüm isteyenlere göz nuru evlatlar nasip etsin İnşaAllah
Yeni katılan olursa takip eder okurum inşaAllah.
Arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Kızlar Allah razı olsun hepinizden inşallah en kısa sürede bebiș haberleri veririz.kuzularrrr kızçelerrrr ben hepiniz adına okudum bitirdimmm allah kabul etsin inşallah hakkımızda hyrlısı olsun sizler hakkınızı helal edin benden yana helal olsun çok iyi sonuçlar alacağımız bir ay olsun bir an önce bebişlerimze kavuştursun bizleri allahım hayırlısından sağlıklaaa başka dualarda görüşmek üzere iyi dileklerimizi aldığımızda birbirimizi bulalım
Allah razı olsunn canım beniim çok sağol
Çook çook teşekkür ederim canımm Allah razı olsunnhaveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?