- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.568
- 548
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Canımm beniim Allah senden de razı olsunn.Ne güzel dularda yer almak.Ağzına sağlık.Amiinnedaecoo Tiniminimavihanim kardeşlerm sizler için okudum rabbim kabul etsin. Tiniminimavihanim beni bu güzel sayfayla buluşturdun unutmadın ya Allah razı olsun senden
Allah senden de razı olsunKızlar Allah razı olsun hepinizden inşallah en kısa sürede bebiș haberleri veririz.
Amiin canımm Allah razı olsunnOkudum arkadaşlarıma Allah kabul etsinben gün içinde okuyorum bu arada siz paylaşım yapınca da yazıyorum hemen. Yanlış anlaşılmasın
Allah razı olsun allah kabul etsin insallahsweetgirlcandy
icimdekisess
bebekedi
agustos72
H halleycik için okudum rabbm hayrlı saglıklı evlatlar nasp etsn sanıtorm bnmde bitti yeni bir dua grubunda grsmek üzereinsallah
Benden yana da helal olsun canım allah kabul etsin dualarımızı niyetlerimizikuzularrrr kızçelerrrr ben hepiniz adına okudum bitirdimmm allah kabul etsin inşallah hakkımızda hyrlısı olsun sizler hakkınızı helal edin benden yana helal olsun çok iyi sonuçlar alacağımız bir ay olsun bir an önce bebişlerimze kavuştursun bizleri allahım hayırlısından sağlıklaaa başka dualarda görüşmek üzere iyi dileklerimizi aldığımızda birbirimizi bulalım
Bugün sıradaedaecoo ve Tiniminimavihanim var.
Merayyy
burcusami
Minnosella098 (Elif)
G Glsgl (Gül)
B Berrinim (Tuğba)
merve
Larka
S sedeom
Gereksiz06
Gelincik78 (Gözde)
Bir Pelincik
Mehfam
Mucizemsn
H halleycik
Burcu2614
icimdekisess (Hilal)
S Sabr-Sukur-Dua
rubil
Birkucukkalp
D Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim
talena
agustos72
bebekedi
K Kaaardeeelen
Beraber olsun inşallahicimdekisess
S Sabr-Sukur-Dua
rubil
Birkucukkalp
D Dalmac47
haveaniceday
Kizlar icin sizin okudum. Allah kabul etsin. Nurtopu gibi evlatlariniz olsun.
Amiiin Allah razı olsunBurcu2614 icimdekisess S Sabr-Sukur-Dua rubil Birkucukkalp D Dalmac47 sizler için okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun arkadaşımm sağolasın
Amiiinnnhaveaniceday
edaecoo
Tiniminimavihanim ve kendim için okudum. Rabbim dileğinizi kabul etsin. Hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere inşallah.
Çok sağol canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?