- 2 Ağustos 2013
- 37.393
- 121.674
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Sizi de alıyorum o zaman listeyeİnşallah bu dua hepimize hayırlı gelirEn kısa sürede beklediklerimize kavuşuruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi de alıyorum o zaman listeyeİnşallah bu dua hepimize hayırlı gelirEn kısa sürede beklediklerimize kavuşuruz.
Tabikidee canımm çok sevinirimSizi de alıyorum o zaman listeye![]()
Tmm cnm cok tsk ederm evdeyken suan önden ilerlerim dye düşünüyorum zaten bili çıkmazsaTabi ona göre ayarladım![]()
Evet istiyorumagustos72 duaya sende katılmak istiyordun değil mi yanlş hatrlamıyorm
Günaydın çizgi var silik ben görüyorumgünaydın kızlar bugün 12.günüm sizce varmıdır
Evet ama inşallh iğne etkidi değildir bugün 12.günGünaydın çizgi var silik ben görüyorum
canım kaçar okuycaz? ben şu an tefriciye ve başkada okuyorum 200 çok yetiştiremem@camlihemsinli
@burcusami
@Berrinim (Tuğba)
@Glsgl
@Merve
@Mavi askkk
@sedeom
@Gereksiz06
Gelincik78 (Gözde)
@Bir Pelincik
@_Reyyan
@Mucizemsn
@halleycik
@Burcu2614
icimdekisess
@Sabr-Sukur-Dua
@rukiyets
@Birkucukkalp
@Dalmac47
@haveaniceday
sweetgirlcandy
Şimdilik bu şekilde liste yarın netleşir![]()
12.gün iğne etkisi çoğu kişide görünmüyo testte ama yine de inşallah değildir 14. Gün tekrar yaparsın daha sağlam olurEvet ama inşallh iğne etkidi değildir bugün 12.gün
101 okuyacağızcanım kaçar okuycaz? ben şu an tefriciye ve başkada okuyorum 200 çok yetiştiremem
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum bakalım yapacağım 14. gün12.gün iğne etkisi çoğu kişide görünmüyo testte ama yine de inşallah değildir 14. Gün tekrar yaparsın daha sağlam olur
Evet o kısmını okuyoruz. Abdestli okursak daha güzel olur ama şart değil diye biliyorum"Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim."
sadece bu ksmını okuyoruz demi bir de abdestli mi okunmalı namaz abdestli![]()
101 okuyoruz kişi başı. Günlük 2 kişiyecanım kaçar okuycaz? ben şu an tefriciye ve başkada okuyorum 200 çok yetiştiremem