- 20 Eylül 2020
- 1.945
- 6.597
- 108
- Konu Sahibi sweetgirlcandy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetHer gün hepimiz okuyacagiz deilmi
Beni de ekler isin cnmEvet o kısmını okuyoruz. Abdestli okursak daha güzel olur ama şart değil diye biliyorum
101 okuyoruz kişi başı. Günlük 2 kişiye
Beni de eklermisin cnmEveeet başlıyoruz bugünMerayyy ve
burcusami için 101 er kere okuyoruz
![]()
Merayyy
![]()
burcusami
@Berrinim (Tuğba)
@Glsgl
merve
@Mavi askkk
@sedeom
@Gereksiz06
@Gelincik78 (Gözde)
@Bir Pelincik
@_Reyyan
@Mucizemsn
@halleycik
@Burcu2614
icimdekisess
@Sabr-Sukur-Dua
@rukiyets
@Birkucukkalp
@Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
@edaecoo
Tiniminimavihanim
@talena
@agustos72
@bebekedi
@Kaaardeeelen
Listede eksik fazla unuttuğum var mı![]()
Tabi ki liste ilk mesajda var. Her gün 2 kişiye 101 er adet okuyoruz. Okuduktan sonra arkadaşları etiketliyoruz.Beni de ekler isin cnm
10 ocak da adet olucamTabi ki liste ilk mesajda var. Her gün 2 kişiye 101 er adet okuyoruz. Okuduktan sonra arkadaşları etiketliyoruz.
Herhangi transfer tedavi vs var mı belli bir tarihte öne alabiliriz
Tmm buldum cnmTabi ki liste ilk mesajda var. Her gün 2 kişiye 101 er adet okuyoruz. Okuduktan sonra arkadaşları etiketliyoruz.
Herhangi transfer tedavi vs var mı belli bir tarihte öne alabiliriz
En başta 1.sayfada canımm10 ocak da adet olucam
Hayırlısıyla adetin 2.günü tüp bebeke başlıycaz. Transfer bu ay olursa haber ederim cnm.
Birde dua nerede ben bulamadım?
Tamamdır o zaman dua ilk sayfada Haşr Suresi 24.ayet10 ocak da adet olucam
Hayırlısıyla adetin 2.günü tüp bebeke başlıycaz. Transfer bu ay olursa haber ederim cnm.
Birde dua nerede ben bulamadım?
Günaydın canım Bugün 13.gün12.gün iğne etkisi çoğu kişide görünmüyo testte ama yine de inşallah değildir 14. Gün tekrar yaparsın daha sağlam olur
Günaydın koyulaşmamış galiba negatif sonuçGünaydın canım Bugün 13.gün
Sağol ya moral olduGünaydın koyulaşmamış galiba negatif sonuç![]()
Malesef üzgünüm ben pozitif test kendim hiç göremediğim için alıştım galiba ama bu kadar karamsar olma birgün pozitif göreceğiz inşallah ...Sağol ya moral oldu
Biz de dua ediyoruz sen de katılabilirsin istersen canımSağol ya moral oldu
Canım benim Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana da bizlere de yarın senin için okuyalım o zaman konu sahibine bildir öne alsın seni listeyi şu an bilmiyorum tam