- 1 Eylül 2014
- 26.141
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Kaç kez okunacak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet amaSivitçim bi sorum olacak. Şimdi ayeti yazmışsın ya. Sarı olan kısımın arapçası mı yazıyo altında?
Her gün 2 kişiye 101 er adet. Alalım mı listeye seni de?Kaç kez okunacak ?
Soruyorum çünkü ayetin tam olarak tamamıysa o arapça yazan kısım ben reglim bitmeden okumayayım aklımda şüphe kalmasın. Ama bir kaç kelime de olsa atlayarak alıntı yapıldıysa okuyayım.Evet ama
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.
Normalde bu meailiydi fotoyu aldığım yerde sarı olan yerdeki yazıyordu.
Aslında etiketlenmistim okuyamayan arkadaşlar yazmıştı bende okuycm diye yazmamıştım. Yazmam gerekliydi demekListede yoksunuz okurum demiş miydiniz![]()
Hee tamamı değil bu canım parça sadece ayetten Haşr Suresi 59/24Soruyorum çünkü ayetin tam olarak tamamıysa o arapça yazan kısım ben reglim bitmeden okumayayım aklımda şüphe kalmasın. Ama bir kaç kelime de olsa atlayarak alıntı yapıldıysa okuyayım.
Tamam o zaman listeye ekliyorum arkadaşa sorup hemen bugün akşam okunacaklara alıyorum seniAslında etiketlenmistim okuyamayan arkadaşlar yazmıştı bende okuycm diye yazmamıştım. Yazmam gerekliydi demek
Heh bu şekildeyse ben okunabilir diye biliyorum. Okundu bildirimi yaparım inşallah canım gerekli sürede.Hee tamamı değil bu canım parça sadece ayetten Haşr Suresi 59/24
Eveeet başlıyoruz bugünMerayyy ve
burcusami için 101 er kere okuyoruz
![]()
Merayyy
![]()
burcusami
B Berrinim (Tuğba)
@Glsgl
merve
@Mavi askkk
@sedeom
@Gereksiz06
@Gelincik78 (Gözde)
@Bir Pelincik
@_Reyyan
Mucizemsn
@halleycik
@Burcu2614
@icimdekisess
@Sabr-Sukur-Dua
@rukiyets
@Birkucukkalp
@Dalmac47
@haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
@tiniminihaniim
@talena
agustos72
@bebekedi
K Kaaardeeelen
Listede eksik fazla unuttuğum var mı![]()
Olur katılırımHer gün 2 kişiye 101 er adet. Alalım mı listeye seni de?
Her yoncaya 1 kez 101 okunacak. Totalde 202Kızlar işten dolayı yazıları tam okuyamadm. Saat altıya kadar haşr suresinin sadece 24. Ayetini 101 defa okuyacaz demi ilki tane yonca etiketli arkadaş için
Kız nerdesin sen mapus tan çıkmışsın yeni gördüm geçmiş olsunSivitçim bi sorum olacak. Şimdi ayeti yazmışsın ya. Sarı olan kısımın arapçası mı yazıyo altında?
Getirmedim maalesef. Mapus yine beni her an bulabilir. sizi seviyoreeKız nerdesin sen mapus tan çıkmışsın yeni gördüm geçmiş olsunhayırlı haberler getirdin mi bize inşallah