- 25 Ekim 2019
- 781
- 789
- 103
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kabul etsin allah kucaklarımızı doldursunBugün sıradaMinnosella098 ve G Glsgl var. İkisinin de yarın transferi var arkadaşlar
Merayyy
burcusami
![]()
Minnosella098 (Elif)
G Glsgl
@Berrinim (Tuğba)
@Merve
Larka
S sedeom
@Gereksiz06
@Gelincik78 (Gözde)
@Bir Pelincik
@_Reyyan
@Mucizemsn
@halleycik
@Burcu2614
icimdekisess
S Sabr-Sukur-Dua
@rukiyets
Birkucukkalp
D Dalmac47
@haveaniceday
sweetgirlcandy
@edaecoo
Tiniminimavihanim
@talena
@agustos72
bebekedi
@Kaaardeeelen
@ceyda_42
@defne-28
Tm bende okuyorum Allahın izniyleBugün sıradaMinnosella098 ve G Glsgl var. İkisinin de yarın transferi var arkadaşlar
Merayyy
burcusami
![]()
Minnosella098 (Elif)
G Glsgl
@Berrinim (Tuğba)
@Merve
Larka
S sedeom
@Gereksiz06
@Gelincik78 (Gözde)
@Bir Pelincik
@_Reyyan
@Mucizemsn
@halleycik
@Burcu2614
icimdekisess
S Sabr-Sukur-Dua
@rukiyets
Birkucukkalp
D Dalmac47
@haveaniceday
sweetgirlcandy
@edaecoo
Tiniminimavihanim
@talena
@agustos72
bebekedi
@Kaaardeeelen
@ceyda_42
@defne-28
Bende kaçırmışım okuyacam lakin dua gorunmuyo TL ekranı küçük ondan mı bilmiyorum daha büyütülmüş halı varsa rica etsem atarmisinizRabbim kabul etsin allah kucaklarımızı doldursun
Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim.Bende kaçırmışım okuyacam lakin dua gorunmuyo TL ekranı küçük ondan mı bilmiyorum daha büyütülmüş halı varsa rica etsem atarmisiniz
Çok teşekkür ederimHuvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim.
Sendende canim insallhhh hayirli haberlerini aliriz hemencikkAllah razı olsuun kuzum yarin transferim var da dualariniz cok kıymetli
Amin inşallahSendende canim insallhhh hayirli haberlerini aliriz hemencikk![]()
Amin hepimize inşallahG GlsglMinnosella098 gül ve elif kızlar okudum ikinize de inşallah pozitif sonuçlar alırsınız hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim
![]()
G Glsgl veBugün sıradaMinnosella098 ve G Glsgl var. İkisinin de yarın transferi var arkadaşlar
Merayyy
burcusami
![]()
Minnosella098 (Elif)
G Glsgl
@Berrinim (Tuğba)
@Merve
Larka
S sedeom
@Gereksiz06
@Gelincik78 (Gözde)
@Bir Pelincik
@_Reyyan
@Mucizemsn
@halleycik
@Burcu2614
icimdekisess
S Sabr-Sukur-Dua
@rukiyets
Birkucukkalp
D Dalmac47
@haveaniceday
sweetgirlcandy
@edaecoo
Tiniminimavihanim
@talena
@agustos72
bebekedi
@Kaaardeeelen
@ceyda_42
@defne-28
Canımm arkadaşları etiket yaparken @ işareti sonra nickini yazarsan onlarda görmüş olurCamlıhemşinli ve burcusami kardeşlerim için okudum Allahım kabul etsin