Yaa cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah darisi tum isteyenlerle birlikte banada insallahMerhabalar arkadaşlar. Ben bir haftadır giremedim hesabın şifresini hatırlayamadığım içinDaha eski bir hesabım vardı onunla giriş yaptım ve nickimi şifresini unuttuğum nickime benzer yaptım bir “n” fazla olarak bu arada şükür gebelik habernini de aldım şükürler olsun. Duanın gücü diyoruz işte buna vesile oldunuz Rabbim sizinse gönlünüzdekini tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin. Ben dualarıma devam ediyorum inşallah hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur.
Amin inşallah. Rabbim nasip etsin hep dua edeceğimYaa cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah darisi tum isteyenlerle birlikte banada insallah
Merhabalar liste bitmek üzere baya ilerledik. Başka bir dua grubunda görüşürüz inşallahKızlar merhaba bende katılmak istiyorumtüm listedekiler için 1.sayfadaki ayetleri 100er defa mı okuyoruz?
Gözünüz aydın çok çok sevindimMerhabalar arkadaşlar. Ben bir haftadır giremedim hesabın şifresini hatırlayamadığım içinDaha eski bir hesabım vardı onunla giriş yaptım ve nickimi şifresini unuttuğum nickime benzer yaptım bir “n” fazla olarak bu arada şükür gebelik habernini de aldım şükürler olsun. Duanın gücü diyoruz işte buna vesile oldunuz Rabbim sizinse gönlünüzdekini tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin. Ben dualarıma devam ediyorum inşallah hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur.
Tekrar başlamayacak mısınız?Merhabalar liste bitmek üzere baya ilerledik. Başka bir dua grubunda görüşürüz inşallah
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın çok çok sevindim
Tekrar başlamayacak mısınız?
Tamamdır sizler de açarsanız beni de etiketler misiniz rica etsemmerve arkadaşımız açtı dua grubunu. O da şu an banlandı. Sanırım bu duaya tekrar başlanmayacak. Gelince yine yazar size
Tabi kiTamamdır sizler de açarsanız beni de etiketler misiniz rica etsem
Amin Allah razı olsun. Sizede su gibi bir doğum nasip olsun inşallah.H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
Cesmicihannn
Evva
Kızlar sizler için okudum Allah kabul etsin.
Cesmicihannn canım seninde gözün aydın olsun. Rabbim sağ selamet büymeyi ve hayırla doğmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?