O zaman 1sin bu listede.Bugun hastaneye giderken bu dua aklima geldi. Hergun 41 tane okucam die niyetlendim hemde
Ne güzel düşünmüşsün. Allah razı olsunEki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
Hoşgeldin 3Ne güzel düşünmüşsün. Allah razı olsun
4 ben olabilir miyimO zaman 1sin bu listede.2 de ben olayım.
Hoşgeldin 44 ben olabilir miyim
Canım seve seve katılırımEki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
Hoşgeldin 5Canım seve seve katılırım
Arapçası olsun canım. Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin. Sen yine bak bu şekil yazılışına da. Arapça okuman yoksa.Bu duaların sayısı azmış, okurum benŞeyi anlamadım ama, ikinci duayı Türkçe meal mi okuyacağız yoksa Arapça mı?
Arapça Var sıkıntı yokArapçası olsun canım. Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin. Sen yine bak bu şekil yazılışına da. Arapça okuman yoksa.
O zaman hoşgeldin 6
Hoşgeldin 7Kaptım 7
Hoşgeldin 8Bennde geldim
Hoşgeldin 9Bende geldiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?