Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

merve

consume obey die
Pro Üye
13 Ocak 2020
46.313
En iyi cevaplar
2
179.009
598
33

Türkçe okunuşu aşağıdadır.

Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.

Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.

100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.

Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.

Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.

Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00

Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
merve
Mehfam
Merayyy
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
BankacI26
Twinsmom19
Larka
C Cemreww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
Ecmel-vera
Tubaasare
Oriana
Gereksiz06
rubil
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
K KurkmantoluS
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
@yannik

Son düzenleme:
Ne güzel düşünmüşsün. Allah razı olsun

Canım seve seve katılırım

Bu duaların sayısı azmış, okurum ben Şeyi anlamadım ama, ikinci duayı Türkçe meal mi okuyacağız yoksa Arapça mı?

Bu duaların sayısı azmış, okurum ben Şeyi anlamadım ama, ikinci duayı Türkçe meal mi okuyacağız yoksa Arapça mı?
Arapçası olsun canım. Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin. Sen yine bak bu şekil yazılışına da. Arapça okuman yoksa.

O zaman hoşgeldin 6

Bennde geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…