:1hug:mrh arkadaşlar size kendimden bahsetmek ve sizinle dertleşmek istedim...:1hug:
eşimi 24 eylül 2000 de tanıdım teyzesi ile bize gelmişti teyzesinin oğlu askerdi izmirde yemin törenine gelmişlerdi.babam düzceli eşimde düzceli tanışlar,akrabalık yok.3gün kaldılar bizde yedik içtik dolaştık fuara gittik güzel bir 3 gün geçirdik otobüsle gelmişlerdi otobüsle geri dönceklerdi garaja geldik vedalaştık ve eşim herkezin sadece elini sıkarken bana sarılmıştı :1hug: birbirimizden etkilenmiştik ilk günden beri ama ikimizde sessiz kalmıştık:asigim: otobüs giderken farkında olmadan ağladığımı farkettim :gitme:ve o an dedimki kızım sen aşık olmuşsun diye diye içimden kendimle kavga ede ede eve geldik
ve 10 gün sonra eşim beni aradı beni hayatında istediğini ve 10 gündür kendisiyle beni
arayıp aramamak arasında kaldığını ve kalbine söz geçiremediğini şimdiden beni çok özlediğini söyledi :1hug:
ve 9 ay konuştuk 9 ay düzenli olarak izmire geldi 29-06-2001 de evlendik.ve ikimizde aşkımızın meyvesi bebiş istedik.1 sene denedik dr gitmeden olmadı.ve dr a gittik eşimin azospermi olduğunu öğrendik ve evliliğimiz 9.cu yıla girdi sayısız aşılama 3 negatif tüpbebek deneyimini arkada bıraktık.ve bugün 3.cü tüpbebek sonucunu öğrendik :teselli:
tabii pes etmek yok maddi manevi hazır olunca kaldığımız yerden devam edicez :1hug:
ben sabahtan beri ağlıyorum şuan da ağlayarak yazıyorum mafoldumben
herşeyin takdir olduğunu biliyorum sadece çok sevdiğim eşime bir evlat verememenin üzüntüsündeyim ben ağlayarak sizlerle dertleşerek bir nevi ferahlıyorum.yha eşimin ruh hali yüzüne baktığımda içinde kopan fırtınaları görüyorum ve birşey yapamamanın üzüntüsü beni dahada yaralıyormafoldumben
belki diceksiniz herşey çocuk değil yeni evli olsaydık bukadar üzülmezdikmafoldumben
sakın pes ettiğimi sanmayın anne baba olmak için elimizden geleni yapıcaz
nezaman sperm yumurta biter ozaman yolun sonuna geldik belki mucize olur diye bıkmadan bekleriz:1hug:
ve ben inanıyorumki mutlaka birgün anne olacağım.sizinle dertleşmek istedim çünkü beni iyi anlıcağınızı çok iyi biliyorum :1hug: