Kısmen okudum yorumların çoğunu
Bende 4 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım
Ve sebepsiz nedenini bilmiyorsun ne kullanacağını bilmiyorsun neyin iyi geleceğini bilmiyorsun çareyi nerede arayacağını bilmiyorsun
Ne kadar zor değil mi
Ama tek gerçek var Allah
Vardır bir bildiği diyoruz
Vakti gelmemiştir diyoruz
Hayırlı değilse olmasın bile diyoruz öyle değil mi
Ama nasıl diyoruz
Tabiki inancımız tam ama içine söz geçirememek sadece dilinin söylemesi ama içinin seni yiyip bitirmesi diye de bi gerçek var
Bunu evlat sahibi olmak için uğraşmamış, sen bunun için uğraşıp üstüne bi de zor bela milyarlar harcarken yine olmayıp ama çevrende çocuk istiyoruz artık diyip ertesi ay hamile olduğu haberini almamış biri kesinlikle benim ve benim gibi süreçlerden geçmiş biri kadar bu acıyı iliklerine kadar yaşayamaz
Bende sabahlara kadar ağladığımı bilirim
İnsan senden 6 yaş küçük öz kardeşinin baba olacağı haberine sevinemez mi
Hala olacağına yeğeninin olacağına sevinemezden mi
Bu tabiki de kıskançlık asla değil ama tam olarak anlatılamayan ifade edilemeyen bi duygu
Eksiklik duygusu mu yetememezlik duygusu mu işe yaramamazlık duygusu mu bilmiyorum
Kendimi çok önemsiz çok sıradan hissediyorum
Kendime güvenim kalmadı
Artık hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi hissediyorum
Mesela kendimi hiç hamile hayal edemiyorum
İlerde çocuğum olursa ismi şu olsun diye düşünecek aşamaya bile gelemedim
Tek düşüncem hamile kaldığımı aileme duyurduğumdaki herkesin nasıl sevinçten ağlayacağı düşüncesi
Ötesi hayalime bile gelmiyo
Bu noktaya gelene kadar çok fazla bu yanımın üzerine gittim
Hiç bi ortamda sırf hamile yeni doğmuş bebek var diye gitmemeliler yapmadım
Hatta ve hatta yakın arkadaşıma süpriz baby shower yaptım hem de kendi evimde hemde o süsleri hazırlıkları organizasyonları eşimle ağlaya ağlaya yaptık belki de bir daha öyle bir hazırlık yapmak nasip olmayacak
Ama artık gücüm kalmadı
Şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Bunları buradaki çoğunuzu anladığım çektiğiniz acıları misli misli yaşadığım için yazdım
Yalnız olmadığınızı bilin ve acınızı hafifletin
Bu arada Şuan
tüp bebek tedavimin 4.günü
Duanızı eksik etmeyin nolur