Size belki saçma gelecek ama öncelikle anne olamıyorum cümlesini dilinizden ve beyninizden silin. Ve evet odağınız anne olamak olursa bu cidden engel oluyor. Bir arkadaşıma dr öyle demişti. Yatağa girerken bile aklında bu korku var bu sana engel olur demişti. Sonrasında anne oldu heö de 2 çocuk doğurdu. Yaşınız şükür ki daha çooook genç. Stres yapmadan deneyin tedaviyse de oun sabredin. Evet zor. İnsanın çok istediği birşey olmayınca kabullenmek rahat olmak vs zor oluyor ama çok istediğimiz şeyler bizden kaçar hiç ama hiç istemediğimiz şeyler bize koşarak gelir. Çünkü odağınız nerdeyse o büyür hayatınızda. Hayat kare şeklinde 4 duvarl çevrili bir bahçe gibidir. 3 duvar kenarında çiçekler ekili bir kenarda da dikenler oldupunu, düşünün. Bahçeliyi sulayacak hortum da belinize bağlıdır. Siz dikenli duvarın önünde durup sürekli ah bu, dikenler neden burda. Bunlar olmasa keşke vs diye oraya bakıp durursanız srekli, dikenli otları sular büyütürsünüz. Dini inancınızı bilmiyorum o nedenle kendi inancıma dayanarak söyleybilirim ki, allah kuranda açık açık, neye şükrederseniz onu artırırım diyor. Sağlığınıza şükredin, evliliğiniz, huzurluysa şükredin ve hayatınızı yaşayın. Şükredin derken pes edin anlamında söylemiyorum tabi ki. İstediğiniz anne olmaks abunu, istemeye devam edin. Ama karamsarlıkla değil. Her duruma, her sonuca razı olarak istemeye devam edin ki sınavınız olmasın. Yaş 24 karamsarlığa hiiiç gerek yok. En kısa sürede sağlıkla anne olmanızı dilerim