Anne olamiyanlar...

Melisa84

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
5
0
16
Almanya
Selam arkadaslar,
ben buraya yeni katildim. Cok dertliyim…. :-(

Esimle aslinda mutluyum. Ama 100 % mutlu olmak icin, eksik birsey var – ada BEBEK!
Ben 8 yildir evliyim. Ilk seneler cocouk istemedik, ama 5-6 yildir anne olmayi cok istiyoum. Yillarca ilac tedavisi gördüm. Bu sene 2 asilama yaptik. OLMUYOR :-(
Artik piskolojim maf oldu. Kendimde hastaliklar arar oldum. Yanliz kalmakdan korkar oldum.

Cevremdeki herkez hamile, yada anne oldu. Dogrusu onlari kiskaniyorum. Bir arkadasim suan hamile, hergün bebekden anlatiyor, yada resimler gösteriyor. Hep aglamak istiyorum.
Benden 5 yas kücük olan kizkardesim anne oldu. Artik bütün akrabalar, arkadaslar sormaya basladilar „Neden sizin cocugunuz yok“, bende gülerek „biz istemiyoruz, ben calisiyorum“ diyorum. Bir bilseler ne kadar cok istedimi. Bu mesaji yazarken bile gözyaslarimi tutamiyorum.
Annemlere ve esimin Annesine bu konuyu anlatdim. Kayinvalide hemen bana sucu atdi, neymis ben istersem hamile olurmusum, sadece istek önemliymis. Eltim hep dalga gecer gibi, her görüsümüzde anlatir: anne olmak cok güzel birsey, bazen canim cekiyor, birtane daha yapim – diyor :-(

Benim gibi anne olamiyanlar varmi burda?
Dertlesmek istiyorum ….

Selam arkadaslar,

Esimle aslinda mutluyum. Ama 100 % mutlu olmak icin, eksik birsey var – ada BEBEK!
Ben 8 yildir evliyim. Ilk seneler cocouk istemedik, ama 5-6 yildir anne olmayi cok istiyoum. Yillarca ilac tedavisi gördüm. Bu sene 2 asilama yaptik. OLMUYOR :-(
Artik piskolojim maf oldu. Kendimde hastaliklar arar oldum. Yanliz kalmakdan korkar oldum.

Cevremdeki herkez hamile, yada anne oldu. Dogrusu onlari kiskaniyorum. Bir arkadasim suan hamile, hergün bebekden anlatiyor, yada resimler gösteriyor. Hep aglamak istiyorum.
Benden 5 yas kücük olan kizkardesim anne oldu. Artik bütün akrabalar, arkadaslar sormaya basladilar „Neden sizin cocugunuz yok“, bende gülerek „biz istemiyoruz, ben calisiyorum“ diyorum. Bir bilseler ne kadar cok istedimi. Bu mesaji yazarken bile gözyaslarimi tutamiyorum.
Annemlere ve esimin Annesine bu konuyu anlatdim. Kayinvalide hemen bana sucu atdi, neymis ben istersem hamile olurmusum, sadece istek önemliymis. Eltim hep dalga gecer gibi, her görüsümüzde anlatir: anne olmak cok güzel birsey, bazen canim cekiyor, birtane daha yapim – diyor :-(

Dertlesmek istiyorum ….

ben tam 7 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum bu ay adetim bitince belime yakı yapıştırdım 2 gün çıkarmadım 14. güne kadar tarçın bal ve çörek otu karışımı yedim bide adetim den önce 1 hafta soğan kürü yapmıştım Allahıma şükürler olsun 4 haftalık hamileyim formu üye olmadan takip ediyordum fakat hamile kalınca herkeze duyurmak istedim yaptıklarımı kızlar bide 4 tane merional iğne kullandım( fakat daha öncede yumurta geliştirici tedavi görmüştüm faydası olmamıştı) BUNLARIN HEPSİ BİR ARADA İŞE YARADI. arkadaşlar bide ben bu ay namazımı ihmal etmemmeye çalışarak her namazdan sonra tövbe edip hayırlı evlat diledim Rabbimden umarım dediklerimi yapar ve hamiş kalırsınız.

Cok sevindim arkadasim. Darisi bana, insallah. Sence yaptigin kürlerden dolayimi hamile kaldin? Bizde sorun esimde. Sence bende yaparsam yarari varmidir?

anlıyorum seni melisa84 allaah hepimize sabır versin inşallah

merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır bu siteyi takip ediyorum sonunda üye olmayı basardım:)) bende pkoluyum 6 yıllık evliyim 28 yaşındayım 3 yıl önce boş gebelik gecirdim çok kilo almıştım ve 4 yıl boyunca ilaçsız adet görmedim 126 kilodaydım aşılama tutmayınca zayıflayacagım dedim şuan 21 kilo verdim adetlerimde artık düzenli ama hala hamile kalmadım şubatta tüp bebek yaptıracagım ama çok tereddütlerim var internetteki bütün tüp bebek pko ve kilolu hamilelik nekadar konu varsa ezberledim ozamana kadar 95 olurum ama basarı sansım hakkında şüpheliyim :(

KORKUYORUM YA HİÇ BİR ZAMAN OLMAZSA DİYE :(

Selam arkadaslar,

Dertlesmek istiyorum ….

Arkadaşım inş en kısa zamanda isteklerimiz gerçekleşir. Yalnız değilsin...

merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır bu siteyi takip ediyorum sonunda üye olmayı basardım:)) bende pkoluyum 6 yıllık evliyim 28 yaşındayım 3 yıl önce boş gebelik gecirdim çok kilo almıştım ve 4 yıl boyunca ilaçsız adet görmedim 126 kilodaydım aşılama tutmayınca zayıflayacagım dedim şuan 21 kilo verdim adetlerimde artık düzenli ama hala hamile kalmadım şubatta tüp bebek yaptıracagım ama çok tereddütlerim var internetteki bütün tüp bebek pko ve kilolu hamilelik nekadar konu varsa ezberledim ozamana kadar 95 olurum ama basarı sansım hakkında şüpheliyim :(

KORKUYORUM YA HİÇ BİR ZAMAN OLMAZSA DİYE :(

İsteğin sürede zayıflaman ve bebeğine kavuşman dileğimle...

merrhaba canım biliyorum çok zor bir süreç yalnız değilsin:(
bizimde bebeğimiz olmuyor ama Allah büük içindeki umutlarını hiç tüketme...

peki hiç dr gittiniz mi..
sorun nedir??

tüp bebek tedavisi düşünmediniz mi hiç..

Merhaba Canim. Cok dr gittim. Kilolu oldugumdan, ondan olmadigini söylenildi. Ama kilolu bayanlarda anne oluyor, degilmi? Ben yillarca ilac tedavisi gördüm. Tabi yine kilo aldim. Esime cok israr ettim, oda kendini baktirdi. Spermleri olüymüs. Sadece 1% yasayan varmis, onlarda cok yavas. Dr asilamadan bence hamile olamazsin dedi, ama bir deniyelim. Olmadi. Cok kötü birsey. Hep ümitlendim... Allahim hepimize saglikli, hayirli ve tez vakit evlat versin...

ben tam 7 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum bu ay adetim bitince belime yakı yapıştırdım 2 gün çıkarmadım 14. güne kadar tarçın bal ve çörek otu karışımı yedim bide adetim den önce 1 hafta soğan kürü yapmıştım Allahıma şükürler olsun 4 haftalık hamileyim formu üye olmadan takip ediyordum fakat hamile kalınca herkeze duyurmak istedim yaptıklarımı kızlar bide 4 tane merional iğne kullandım( fakat daha öncede yumurta geliştirici tedavi görmüştüm faydası olmamıştı) BUNLARIN HEPSİ BİR ARADA İŞE YARADI. arkadaşlar bide ben bu ay namazımı ihmal etmemmeye çalışarak her namazdan sonra tövbe edip hayırlı evlat diledim Rabbimden umarım dediklerimi yapar ve hamiş kalırsınız.

Bizde bugün eşimle oturduk neden bebeğinizin olmadığını konuştuk. Hatta bir liste yaptık geçmişte ne tarz gunahlar işlemiş olabiliriz diye. Herkes kendi gunahini unutmayıp onunla ilgili allahtan tövbe isteyecek. Birde bu evde bir çocuk olsa neler yanlış diye düşündük. Mesela banyo tuvalet adabı gibi şeyleri, tuvaletten çıkınca idrar sıçramış olabilir diye ayaklar yıkanacak banyo da utanma duygusuna uygun haraket edilecek. Hatta tüm evde daha bir hassas ve temiz ve edepli. Küfürler yasak maçta yada birbirimize hakaret yasak. O bana gamze hanım ben ona ishak bey diye hitap edeceğim olabildiğince saygılı... Çocuğumuzun güzel büyüyebileceği bir ortam değil mi evimiz acaba ondan mi diye kendimize çekidüzen verdik. Umarım iyi günler bizim ve hepimizin olur. Amin

Allaha şükür darısı tüm isteyenler ve içinde de bana. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ;)

merhabalar,çok önceden bu siteya yazıyodum,hamile kalmak istiyorum diye,iki yıl geçri yine yazmak kısmet oldu.Hala bebeğimiz yok,somut bir neden de yok.Öyle üzülüyorum ki bunun tarifi yok,her ay hüsran gözyaşı...Doğal yollardan olsun istiyorum ama nafile...Psikolojim hiç normal değil,abuk sabuk şeyler düşünüyorum.En son gittiğim doktorun çizdiği portreye inanamazsınız.Henüz otuz yaşındayım bana menapozlu kadın muamelesi yaptı,mahfoldum,sonradan söylediklerinin sadece tüp bebek için olduğu ortaya çıktı.Bir nebze olsun sevindim.Eşimi de baba yapamadığım için kahroluyorum.Bazen diyorum ki boşanalım belki başka birinden çocuğu olur boşuna üzmeyeyim onu die.Aslında çok anlayışlı ama ben kendime yediremiyorum,benim bebeğim olmayacak galiba artık ben anladım,hiçbir tedaviye de gücüm yok malesef,tükendim artık...

arkadaşlar benimde çoçuğum olmadı beş yıl bitti çok istiyoruz ama olmuyo ALLAH ım hayırlısını versin kısmetimizde vasa bizi bulacak hiç bir zaman umudumu yitirmedim

Back
X