Öncelikle başınızsağolsun.
Her ne olursa olsun yaşam devam etmek zorunda olduğu için; Yeni başlayan güne ve tüm günlerinize olabildiğince Günaydın olsun.
Şu anda ne desem pek anlamı olmayacaktır. Acınıza bir faydası da olmayacaktır.
Ama görünce hiç bir şey yazmadan da geçmek mümkün değil.
Keşke paylaşılarak biraz olsun azalabilse ama hiç bir şey gelmiyor elden.
Kayıpların her türlüsü zor geliyor insana.
Yazdığınızdan anladığım kadarıyla siz zaten daha önce de yaşamışsınız, hem de en zor olanlarından...
Hepimizin imtihanları farklı farklı işte... Kimisi daha kolay, kimisi çok daha zor gibi geliyor bizlere...
Gerçekten hiç kolay değil yaşadığınız...
Hayatın içinde en büyük acıyla en büyük mutluluğun harmanlanması ancak bu kadar birbiriyle buluşabilir, diye düşünüyorum bir yandan da...
Dediğim gibi ne söylesek boş.
Ama şöyle bir gerçek var ki; hayat devam ediyor ve etmek zorunda...
Bir şekilde hepimizin hayatı son bulacak bir gün.
Yüce Mevlam Sevgili anneciğinizin ahirete intikaliyle birlikte bu acınızın tesellisini de beraberinde vermiş yine size,,,
İçinizi biraz olsun daha çabuk ferahlatabilecek, minicik bir can bağışlamış çok şükür...
İnsan anne olduğunda, anneliğini ve bebeğini ilk paylaşmak istediği kişi annesi oluyor. Bu konuda sizi anlayabiliyorum.
İnsan yüreği o kadar büyük ki... İçine neler neler sığıyor değil mi? Ve bu minik bebek şu anda tüm yürekleri doldurmayı fazlasıyla hakkediyor...
Normal şartlarda da -lohusalık dönemi- biz kadınlarda biraz sıkıntılı olabiliyor. Bir de bu kadar beklenmedik ve üzücü kayıplar da eklenince, sizin için hiç ama hiç kolay olmayacaktır...
Lütfen bir yandan acınızı yaşarken, öte yandan çok daha fazlasıyla - güçlü olmanız gereken yavrunuzu - sürekli kendinize hatırlatmayı da unutmayın.
Minik bebek dünyaya hoşgeldin, anneciğine yoldaş geldin diyorum bebeğinize ve inşallah sağlıkla, huzurla güzel günlerde büyütmenizi diliyorum...
Şu anda bulunduğum ilde sabah ezanlarımız okunuyor...
Tüm kalbimle dualarım size oldu bu esnada...
Allah rahmet eylesin anneciğinize ve dayınıza.
Toprakları bol, mekanları cennet olsun inşallah...
Size ve yakınlarınıza da Allah sabırlar versin, babacığınıza da şifalar versin inşallah...
Sevgimle