Anne olduğum gün annesiz kaldım

Cnm bwnim hikayeni cok yakindan takip eder hatta cevremdekilere bile anlatmisimdir
Inan olki cok cok uzuldum basin sagolsun nur icinde yatsin annecigin

okurken içim ürperdi başınız sağolsun allahım size güç kuvvet sağlık versin çoook uzun yoldan gelen bebeğinizle mutlu mesut olun inşallah :(

Birçoğunuz hikayemi bilir çok evlat kaybettim mücadele ettim anne olma yolunda sonunda oldum 31 ağustos sabahı geldi kızım erken geldi eşimle gitmiştik geceden sabah haberi alıncada annemi dayım getiriyordu bizi görmeye ve yolda kaza yapmışlar annemide dayımıda kaybettim scımın tarifi yok bebeğimin göremeden gitti annem keşke birkez görseydi yıllardır hep yanımdaydı mücadele etti bizimle bir tarifi izah edilemez acım var böle olmamalıydı kaderim şusm hala hastanedeyim lohusa evim cenaze evi oldu bu gün son yolculuğuna uğurladılar onları ve geridr akciğer kanseti babam var onun için üzülürken annem yaktı beni yıllardır beklediğim evladımın hiçbir Zaman doğumgününü kutlayamıcam bu acı bebeğimle büyücek yine yüreğimde koca bi özlem berram geldi annem gitti mekanınız cennet olsun 

allah yardımcın olsun acını tasvir bile edemiyorum. allah sabır versin ne diyim artık kızın için güçlü olucaksın malesef hayat bu. nezaman ne olacağı belli olmuyor. allah gani gani rahmet eylesin. başın sağolsun.

başın sağolsun inan ki okurken çok üzüldüm Allah annen ve dayının mekanını cennet eylesin

maviella sen güçlü duruşunla mücadeleci ruhunla burda bıze en güzel örneklerden oldun...gırdığımız sureçler bıze ınançlarımıza dahada bağlanmayı öğrettı...herseyın amelın kaderın kısmetın allahtan geldığıne tevekkul etmemız gerektığıne dahada çok inandık...rabbım annecığını yanından alırken sana bır nefes yollamış...doğumda ölümde bizler için..annenı özledıkçe onu yanında istedıkçe kızına bak o senın en masum tesellın...allah acının sabrını versın...bız hep yanındayız...

canım okuyunca çok çok üzüldüm başın saolsun Allah bebeğine uzun ömür versin

Hepiniz çok saolun mutluluğum bir saat sürdü acım büyük ama belki beni yanlış anlıycaksınız evlat acısı bunun çok çok çok üstündeydi belkide bebeğim avutuyor beni bilmiyorum rabbim kızıma uzun ömür versin kaderimde bu acı tesadüfte varmış inşallah son acım olur

Başın sağ olsun Allah evladına sağlıklı kocaman bir ömür nasip etsin.. Gerçekten okurken bile zor yaşamak nasıl zordur:25: Allah sabır versin kuzun için güçlü ol annesi. .

Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin size. Anlıyorum demek belki doğru olmaz ama yaşadığınız duyguları tahmin edebiliyorum.. Çok zordur eminim. Ama böyle durumlarda insanoğlunun elinden bir şey gelmiyor işte Allah'ın takdiri, kaderin önüne geçilmiyor. Bunun için zaman gerekli. Elbette başlarda kolay olmayacak unutmak zaten imkansız. Ama eminim ki ailenizin en başta eşinizin, diğer aile üyeleri, yakın dostlarınız, arkadaşlarınız size bu zor zamanınızda desteğini esirgemeyecektir. Ama en büyük destekçiniz yaşama sevinciniz de kızınız olacaktır. Ona da Allah uzun ömürler versin inşallah. Onun size ihtiyacı var. En kısa zamanda acınızın bir nebze azalması dileğiyle.

Canim seni takip ederdim budurumun cok zor rabbim sabirlar versin annen ve dayinin mekani huzur olsun kader diyelim rabbimin vardir bir bildigi asla isyn etme hepimiz birgun ayninseyi yasayacagiz sen cokk guclu bir kadinsiz keskelerle sakin yasama rabbim evladina omur versin anne dagdir omuzdur guctur okudum okudukca agladim rabbim cok ama cok sabir versin basiniz sagolsun. Berre kizimizda hos geldi annesi

Birçoğunuz hikayemi bilir çok evlat kaybettim mücadele ettim anne olma yolunda sonunda oldum 31 ağustos sabahı geldi kızım erken geldi eşimle gitmiştik geceden sabah haberi alıncada annemi dayım getiriyordu bizi görmeye ve yolda kaza yapmışlar annemide dayımıda kaybettim scımın tarifi yok bebeğimin göremeden gitti annem keşke birkez görseydi yıllardır hep yanımdaydı mücadele etti bizimle bir tarifi izah edilemez acım var böle olmamalıydı kaderim şusm hala hastanedeyim lohusa evim cenaze evi oldu bu gün son yolculuğuna uğurladılar onları ve geridr akciğer kanseti babam var onun için üzülürken annem yaktı beni yıllardır beklediğim evladımın hiçbir Zaman doğumgününü kutlayamıcam bu acı bebeğimle büyücek yine yüreğimde koca bi özlem berram geldi annem gitti mekanınız cennet olsun 

canim benim basin sagolsun. minik melegin sana Yüce rabbimin bir armagani. bu derin acini atlatmana yardimci olacak melegin. anneciginin ve dayiciginin mekani cennet olsun insallah. melegini her sevdiginde annecigini ve dayicigini sevgiyle hürmetle an. simdi artik bebisin icin daha da güclü olmalisin. Yüce rabbim sizlere sabir versin. geride kalanlara uzun ömür ihsan eylesin.

diğer topiğinde bir arkadaş yazmıştı haberini ordan almıştım acaba doğrdunmu merak ediyordum ve onun için bakmak istedim topiğe ve mesajı gördüm o gün öyle üzüldüm ki okuduğumda anlatamam ben bu kadar üzüldüysem sen ne yaptın nasıl dayandın Rabbim sabır versin aslında ne diyeceğimi bilemediğim bir durumdayım:50::50::50:Rabbim kızına güzel ömür nasip etsin hep gülsün inşallah ve artık kötü günleriniz geride kalsın:5::5::5:

Son düzenleme:
Çok saolun hanımlar rabbim kimseye böle bi kader yazmasın inşallah bundan sonra birdaha acı yazmamıştır rabbim

Birçoğunuz hikayemi bilir çok evlat kaybettim mücadele ettim anne olma yolunda sonunda oldum 31 ağustos sabahı geldi kızım erken geldi eşimle gitmiştik geceden sabah haberi alıncada annemi dayım getiriyordu bizi görmeye ve yolda kaza yapmışlar annemide dayımıda kaybettim scımın tarifi yok bebeğimin göremeden gitti annem keşke birkez görseydi yıllardır hep yanımdaydı mücadele etti bizimle bir tarifi izah edilemez acım var böle olmamalıydı kaderim şusm hala hastanedeyim lohusa evim cenaze evi oldu bu gün son yolculuğuna uğurladılar onları ve geridr akciğer kanseti babam var onun için üzülürken annem yaktı beni yıllardır beklediğim evladımın hiçbir Zaman doğumgününü kutlayamıcam bu acı bebeğimle büyücek yine yüreğimde koca bi özlem berram geldi annem gitti mekanınız cennet olsun 😢

dün gece yazınızı okudum ve yorum yapmadan gectım ama butun gece sızı dusundum bgnde tekrar gelip sızeyazmak ıstedım rabbım sızı cok acı seylerle sınamıs amabı o kdr gzl bı meleklede ödüllendirmiş annenıze ve dayınıza allahtan rahmet diliyorum acınızı brzolsun paylasmak istedım bebegınze ve size allah uzun ömürler versın

sevgilerimle....

Okurken gözyaşlarımı tutamadım yaşaması nasıl bir acıdır böyle Allah anne ve dayının mekanını cennet eylesin inş Rabbim sanada metanet sabır versin görmesede o güzel haberi almış mutlu olmuş ecelin bittiği yerde sebepler meydana geliyor kızının erken doğmasıda senin tesellin annenin mutlu bir şekilde ddünyadan göç etmesine vesile olmuş Rabbim merhamet sahibidir hamd edelim her zman

Başınız sagolsun dıyecek söz bulamadım gözlerim dola dola yazınızı okudum Rabbim sana birini vermiş iki kişiyi almış cok zor belkide cocugunuz olmadan ölseydi anneniz kaldıramıcaktınıZ annenizin ölümünü Rabbim böyle nasip ettiyse bi bildiği vardır.Ama sizi cok iyi anlıyorum insan hayal ettıgı zaman bıle aglıyo,böyle bir hayal insanı ağlatmaya yetıyo:(Ama aileniz ve bebeğiniz için yaşamak,yaşatmak zorundasınız..Ayrıca bebeğinizin doğumgününü kutlamayacağınızı söylemişsiniz bence öyle yapmayın çünkü burda kimsenin bir suçu yok bebeğinizinde .Ecelleri günleri o günmüş alınlarında yazılı herkesin kimsenin garantisi yok.Onun için acıda olsa yaşamak,gülmek,sevinmek zorunda olduğunuz icin herşeyi yapmak zorundasınız.Böyle bi yazıyı neden yazdığımı bilmiyorum ama insana acılıyken böyle düşünceler saçma gelir sanıyorum yada cok söyleyen vardır benım söylediklerimi ve bıkmışsınızdır belkide ama gerçekler böyle sanıyorum ama şuda bi gerçekki insanın ailesinden veya değer verdiği insanlardan birini kaybetmek çok acıdır tahmin edebiliyorum Allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın(âmin)Rabbim kimseleri de ele ayağa düşürmeden kimseye muhtaç etmeden alsın canını o daha acı herkesin gözüne bakarak yaşamak daha zordur sanıyorum(Ama Rabbim en güzelini bilir haddimize düşmez aslında)herşeyi düşünmek lazım sanıyorum.Rabbim çoçoğunuza uzun,hayırlı,sağlıklı ömürler nasip etsn inşallah ve sizlere de..

Tekrar başınız sağolsun

Bende bebek yolunda ilerliyorum3defa denedik olmadı ilk hiç olmadı 2kimyasal gebelik birini 3.yü daha yeni düşürüyorum Rabbim bizede hayırlısını nasip etsin inşallah..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim evet yaşadıklarım çok acıydı doğumdan 4,5 ay sonrada kanser hastası babamı kaybettim.tam bir yıkım oldu benim için fakat öyle özlemle beklemiştimki kızımı öyle acılar çekmiştimki bunlar kaderimdi ve bebeğimin hiç bir suçu yoktu başta kız kardeşim olmak üzere eşimdende allah razı olsun beni motive edip kötü günleri unutturdular ve güzel kıaıma ilk yaş partisi yaptık bunları geç oldu paylaşmam biz 2 yaşımızıda geçen ay ktladık bile :) güzel günümüzden birkaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_1317.webp
    IMG_1317.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_1318.webp
    IMG_1318.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_1325.webp
    IMG_1325.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1330.webp
    IMG_1330.webp