Selaaam ey genclik...6 ay olmustr piyasada yokum.erken dogum.bebeklerimin kuvez durumlari lohusalitk fln.ozledim burayi cook...bir geldim tam geldim.tabii ben bunalimdayim.ikiz annesi olup bunalima girmeyen varsa yamacinda uyumak istiyorum.
Kizlarim mucizelerimm.onlar iyiki varlar,rabbim olmayana versin..gecem gunduzum onlara faydali anne olmakla geciyor.ama esimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Belki de ihmal ediyorum..oof hatunlar dokunsalar ağlicam..
O coookk sevdiğim adamla biz kanka olduk ..

15 gunde bir birlikte oluyorsak sukrediyorum.gece kizlarim uyuyor maşallah o konuda sikintim yok.ama bilemiyorum biseyler koptu bizden.yanyana gelince o gozgoze bakmak falan hikaye artik..o kdr korkuyodum ki sıradanlasmaktan.ben de sogudum sanki o böyle yaptıkça ...hissediyorum.evine kizlarina asiri duskun.is cikisi hemen evde.izinlerinde bizimle.ayda bir gece disarda bur organizasyon yapiyorum.uğraşıyorum bir sosyal paylasimimiz olsun..ama yokk.yanyana iken ellerimiz telefonda
.o kadar sinirim bozukki..25 kilo almistim dogumda...suan 4 kilom var.hafif gobek.onun disinda gerçekten hani görsel bi sikintim yok diye düşünüyorum. Anlamadim neden boyleyiz.sarilmadam assssla uyuyamazdi..simdi ohoo dönsün totosunu yatsin..Çocuklara tek bakiyorum.yardimcim yok.bunna ragmen ben didiniyorum iliskimiz icin. .gecelik bakım onları soylemeyin vallahi yapiyorum harfiyyen

ama biseyler eksik..yani birlikte oldugumuzda reddetme yok.ama o tutku mu diyeyim yaa adini koyamadigim o seyy yok bizde.o kadar rahatsızim ki..daha beter olmadan bseyler yapmam lazım. .olur böyle şeyler demeyin duzeltmem lazim.hem kendimi hem esimle aramdaki eski seyleri...uzun uzun yardirin olur mu.depresyona giricem yoksa

sizi seviyorum