Anne olduktan sonra kocam degisti

Dogumdan sonra erkeklerin sogumasinin sebebi, acaba doguma esleriyle birlikte katilmalarimi ki ?
Mesela ben evli olsaydim, esimin beni o halde görmesini istemezdim. Sizce bu yanlis bir görüsmü?
Kisacasi, erkekler dogumhaneye girmelimi, yoksa disarda mi beklemeli?
Bu yüzden bir soguma girebilirmi araya?
Kafamda deli sorularrr...
Türkiye de doğuma eşi ile giren erkek sayısı bir elin parmaklarını geçmez ki.

Zaten sezaryen de eşlerin girmesi yasak normal doğumda da bence es doğuma girmemeli. Yani vajinadan bebeğin çıkışını görmek eşini o durumda görmek , o anda olumsuz etkileyebilir.

Selaaam ey genclik...6 ay olmustr piyasada yokum.erken dogum.bebeklerimin kuvez durumlari lohusalitk fln.ozledim burayi cook...bir geldim tam geldim.tabii ben bunalimdayim.ikiz annesi olup bunalima girmeyen varsa yamacinda uyumak istiyorum.

Kizlarim mucizelerimm.onlar iyiki varlar,rabbim olmayana versin..gecem gunduzum onlara faydali anne olmakla geciyor.ama esimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Belki de ihmal ediyorum..oof hatunlar dokunsalar ağlicam..

O coookk sevdiğim adamla biz kanka olduk ..o_O15 gunde bir birlikte oluyorsak sukrediyorum.gece kizlarim uyuyor maşallah o konuda sikintim yok.ama bilemiyorum biseyler koptu bizden.yanyana gelince o gozgoze bakmak falan hikaye artik..o kdr korkuyodum ki sıradanlasmaktan.ben de sogudum sanki o böyle yaptıkça ...hissediyorum.evine kizlarina asiri duskun.is cikisi hemen evde.izinlerinde bizimle.ayda bir gece disarda bur organizasyon yapiyorum.uğraşıyorum bir sosyal paylasimimiz olsun..ama yokk.yanyana iken ellerimiz telefonda
.o kadar sinirim bozukki..25 kilo almistim dogumda...suan 4 kilom var.hafif gobek.onun disinda gerçekten hani görsel bi sikintim yok diye düşünüyorum. Anlamadim neden boyleyiz.sarilmadam assssla uyuyamazdi..simdi ohoo dönsün totosunu yatsin..Çocuklara tek bakiyorum.yardimcim yok.bunna ragmen ben didiniyorum iliskimiz icin. .gecelik bakım onları soylemeyin vallahi yapiyorum harfiyyen:KK14: ama biseyler eksik..yani birlikte oldugumuzda reddetme yok.ama o tutku mu diyeyim yaa adini koyamadigim o seyy yok bizde.o kadar rahatsızim ki..daha beter olmadan bseyler yapmam lazım. .olur böyle şeyler demeyin duzeltmem lazim.hem kendimi hem esimle aramdaki eski seyleri...uzun uzun yardirin olur mu.depresyona giricem yoksa :KK61: sizi seviyorum
belkide işle alakalıdır belkide sana kıyamıyordur ikiz bebişler seni yoruyor diye..çocuklardan sıra gelmiyordur.pskolojini ilişkyle çok alakası var iş yerinde ters bişeyler giidyor olabilir. veya ekonmik kaygılar düşünceler kafayı oraya yoruyor olabilr

Dogumdan sonra erkeklerin sogumasinin sebebi, acaba doguma esleriyle birlikte katilmalarimi ki ?
Mesela ben evli olsaydim, esimin beni o halde görmesini istemezdim. Sizce bu yanlis bir görüsmü?
Kisacasi, erkekler dogumhaneye girmelimi, yoksa disarda mi beklemeli?
Bu yüzden bir soguma girebilirmi araya?
Kafamda deli sorularrr...

Yok cnm doguma girmedi epidural sezeryan oldum

Zaten sezaryen de eşlerin girmesi yasak normal doğumda da bence es doğuma girmemeli. Yani vajinadan bebeğin çıkışını görmek eşini o durumda görmek , o anda olumsuz etkileyebilir.
Ben ablamin dogumuna girmistim, ben bile bir hos oldum hic bisey görmedigim halde. Sadece elini tuttum ablamin kiyamam yaa kadinlarin isi ne zor..

ayy bebeytolar hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı olsun ınsallah :nazar:
zamanla duzelır ...
suan en kahraman annesın tek basına helal olsun valla

ister ikiz doğur ister üçüz yada tek doğur farketmez anne oldun sen artık ve eşin anne kelimesinin kutsallığından göğüslerinin süt dolu olmasından mütevellit sana dokunmadan yaşıyor üzülme geçici bi durum zamana bırak yapacak bişi yok yaşayıp öğrenecek.keşke pc ler gibi açıp kapadıktan sonra düzelselerdi.

öncelikle bende ikiz eşiyim,o yüzden ikizlerin yeri ayrıdır bende.. güzel kızlarınızı öperim :)sağlıkla mutlulukla büyüsünler.........
soruya gelince;
aynı soğukluğu bizde yaşadık hem cinsel hem duygusal anlamda... şu anda kızım 19 aylık ve biz yaklaşık 3-4 aydır toparladık durumu.. ama kızım zaten ilk 5 ay kolikti sonra dişti,iştahsızlıktı,hastaydı vs. ardından ben işe başladım eşim iş değiştirdi,sürekli yol onu yordu vs. 15-20 günde bir birbirimize vakit ayırıyorduk.yanyana uyusak şanslıydık. ne zaman kızım 1 yaşını geçti yavaş yavaş toparlanma sürecine girdik... eğer evililiğin başında aşk cinsellik ve duygular açısından büyük sıkıntılar yoksa zamanla düzelecektir rahat ol. ama şu var eskiden evli olsanız bile sadece ikiniz vardınız hala sevgili gibi davranabiliyordunuz ama anne baba olduktan sonra sorumluluk duygusu,iyi anne baba olma isteği, ön plana geçiyor.onun için çabalıyor insan eşimde de bunu farketmiştim daha çok kazanmalıyım,kızıma bütün sevgimi hissettirmeliyim vs. gibi hisler aynı şey bende de oldu iyi anne olacağım takıntısı.. bunları biraz esnetince rahatlıyor insan....
tatile gidebilme ihtimaliniz var mı? yanınıza çocukları gün içinde 2-3 saat emanet edebileceğiniz bir aile üyesiyle. onlarda olmazsa ne bileyim çocuklar olmadan b iki saat bi yerlere gidin haftada bir filan imkan var mı bilmiyorum ama

ilk dogum yaptiktan sonra normal boyle olmasi.. hatta o istediginde bile sen yorgun olursun istemezsin gayet normal bir durum. Inan ki gececek daha yeni yeni o da seni anne olarak gormeye basliyor kendisini baba olarak gormeye basliyor vs.
Bosuna uzme kendini azcik zamana ihtiyac var :)

Kahramanlik hikaye. Hersey bende.temizlikci bile cagirmadim.herseyi ben kovaliyorum o kdr sikildimki..kendimi tanıyorum. Kendimden de korkuyorum cunku o deli damarım atinca yok 2 çocuk var evliligi idare et falan oyle bir zorunlulugum kalmicak :KK11:

Özel hastanede sezeryana da alıyorlar eşi

Eşim de ben de istemedik girmedi arkadaşım normal doğuma girmiş kızının kafasının çıkış anını anlatıyor ama ilişki durumlarını bilmiyorum adama eşine bakış Açın değişti mi diye soramam

Annelik rolunu size fazlasiylami yukledi acaba ben yandim o zaman benimki simdiden bir odun dogumdan sonra kimbilir neler olacak

Özel hastanede sezeryana da alıyorlar eşi

Eşim de ben de istemedik girmedi arkadaşım normal doğuma girmiş kızının kafasının çıkış anını anlatıyor ama ilişki durumlarını bilmiyorum adama eşine bakış Açın değişti mi diye soramam
Ben de özelde doğum yaptım eşim girmek istedi doktor hijyen sebebi ile asla dışarıdan kimseyi almıyoruz dedi.demek ki hastaneye göre değişiyor.

Selaaam ey genclik...6 ay olmustr piyasada yokum.erken dogum.bebeklerimin kuvez durumlari lohusalitk fln.ozledim burayi cook...bir geldim tam geldim.tabii ben bunalimdayim.ikiz annesi olup bunalima girmeyen varsa yamacinda uyumak istiyorum.

Kizlarim mucizelerimm.onlar iyiki varlar,rabbim olmayana versin..gecem gunduzum onlara faydali anne olmakla geciyor.ama esimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Belki de ihmal ediyorum..oof hatunlar dokunsalar ağlicam..

O coookk sevdiğim adamla biz kanka olduk ..o_O15 gunde bir birlikte oluyorsak sukrediyorum.gece kizlarim uyuyor maşallah o konuda sikintim yok.ama bilemiyorum biseyler koptu bizden.yanyana gelince o gozgoze bakmak falan hikaye artik..o kdr korkuyodum ki sıradanlasmaktan.ben de sogudum sanki o böyle yaptıkça ...hissediyorum.evine kizlarina asiri duskun.is cikisi hemen evde.izinlerinde bizimle.ayda bir gece disarda bur organizasyon yapiyorum.uğraşıyorum bir sosyal paylasimimiz olsun..ama yokk.yanyana iken ellerimiz telefonda
.o kadar sinirim bozukki..25 kilo almistim dogumda...suan 4 kilom var.hafif gobek.onun disinda gerçekten hani görsel bi sikintim yok diye düşünüyorum. Anlamadim neden boyleyiz.sarilmadam assssla uyuyamazdi..simdi ohoo dönsün totosunu yatsin..Çocuklara tek bakiyorum.yardimcim yok.bunna ragmen ben didiniyorum iliskimiz icin. .gecelik bakım onları soylemeyin vallahi yapiyorum harfiyyen:KK14: ama biseyler eksik..yani birlikte oldugumuzda reddetme yok.ama o tutku mu diyeyim yaa adini koyamadigim o seyy yok bizde.o kadar rahatsızim ki..daha beter olmadan bseyler yapmam lazım. .olur böyle şeyler demeyin duzeltmem lazim.hem kendimi hem esimle aramdaki eski seyleri...uzun uzun yardirin olur mu.depresyona giricem yoksa :KK61: sizi seviyorum

bazı anneler hoş bir hatıra olarak düşündüklerinden olsa gerek
eşlerinin de doğuma girmesini istemekte
bir erkek için doğum olgusu
vajinanın o haldeki durum ve görüntüsü
erkeği soğutmakta
bu bilimsel olarak ta ispatlanmıştır

ayrıca
senin duırumunun geçici olduğunu düşünüyorum
gebeliğin son aylarında seyrekleşen cinsel birliktelik
doğum sonrasındada bir süre devam eder

nasıl ki anne doğum yaptıktan bir süre sonra bile hala karnını koruma içgüdüsü taşıyorsa
baba da aynı psikolojik sebeplerle
cinselliği seyrekleştiriyor
1 sene içinde düzene gireceğine emin olabilirsin
allah analı babalı büyütsin
sağlıklı ve çok güzel bir kader nasip etsin
tebrik ederim

İlk zamanlar öyle oluyor. Şimdi artık 4 kişisiniz buna ayak uydurmaya çalışıyorsunuz, çocuklar büyüdükçe düzenleri oturdukça düzelirsiniz...

Puff böylemi olacak ama doğumdan sonra.ya aslında hamile kaldıgın andan itibaren değişiyor birşeyler.kadın artık pofuduga dönüyor, nerde o eski heyecanlar.ay kustum ay, sarılma ay şişdim.ay tuvalete gidemiyorum ay gaz var.önceden neydi yanında hamburger yiyemezdim.eskiden dekolte versen vuuuu oda ne:rolleyes: daha şimdiden onun adı sütlü meme oldu sütler saçılıyor, bide bebek doğunca cop cop.alsana dekolte oldu mandıra.kadın doğum yaptımı işi bitiyor işte.sevgi saygı tamam laf yok.ama heyecan tutku kalmıyor.artık sevgilim değil, kızımın annesi oluyor adın.ya ben bunalımdayım galiba:( ya ben süslenip püslenip arabaya binip fit halimle gezmeyi özledim.:KK61: Kucagına otursam karnımı seviyor. Su halimle sadece sevimli görünüyorum küçük bi duba

Biz de çok farklı değiliz. Kızım 5 aylık. O doğduğundan beri kızım da kızım. Resmen pabucum dama atıldı. Utanmasam kuçucuk bebeği kıskanacağım. Eskiden öpmeden işe gitmezdi şimdi gormuyor bile. Ama bende de suç var. Cinsel anlamda uzak duruyorum. Deli gibi tekrar hamile kalmaktan korkuyorum. Şu an kızım çok küçük.
Yani tavsiyem yok.

Eşinizle konuşmak yerine siz eskisi gibi davranın belki o da bunu bekliyordur ve eskisi gibi olur aranız. Yani mesela yan yana geldiğinizde siz elinize almayın telefonu onunla sohbet etmeye bir şeylere ilgisini çekmeye çalışın. Cinsel anlamda siz daha fazla yanaşın farklı şeyler yapın mesela süprizli gibi :KK22:
belki düzelir o zaman..

Back
X