- 14 Aralık 2017
- 278
- 493
- 18
- Konu Sahibi Gelgidelimm
Benim icin en büyük dert malesef..Cocuguma yetemiyorum
3 yasinda kizim.Calismiyorum.Tek cocugum var.Kizim uysal eziyeti olmayan uyuma saatleri dogdugu gunden beri duzenli olan bir cocuktu.Yormadı beni.Ama surekli telefondan sacma sapan kisilerin cocuklarini cektigi anlamsiz videolari izlemek istiyor.Eline versem butun gun izler ve sesi cikmaz.(Vermedigim zamanlarda da kiyamet kopuyor o kadar agliyor ki sanki cani acımış gibi
Ama ben boyle hayal etmedim anne olmak isterken.Bir hamur gibi nasil ne sekil verirsem o sekli alacak.Ilerde yapacagi yanlis seylerin sorumlusu ben olacagim bu his beni mahvediyor.Markette zararli olan ne varsa istiyor.Babasıda benim gibi.Guzel yetistirmeliyiz deyip icraat sifir..Sıkilmadan oyun oynamak,kizimin tum gununu anlamli gecirmek istiyorum.Ama yok en fazla 10 dk evcilik oynayabiliyorum parka goturuyorum en fazla yarim saat sonra eve gitmek icin can atiyorum.Neden boyleyim,neden resim yapamiyorum onunla ,hamur oynayamiyorum(uzun sure)
Nasil düzelebilirim? Ben cocugumu guzel yetistirmek istiyorum ne yapmaliyim ne yapabilirim lutfen akil verin..Benim için herseyden cok cok onemli çünkü onu bu dunyaya ben getirmek istedim simdi onu yanlis yetiştirerek ona bu haksizligi yapamam
Her turlu elestiriye acigim yanlisim neyse duzeltmek istiyorum .Mukemmel anne olmak degil niyetim sadece ruh dunyasi saglikli birey yetistirmek istiyorum..

Ama ben boyle hayal etmedim anne olmak isterken.Bir hamur gibi nasil ne sekil verirsem o sekli alacak.Ilerde yapacagi yanlis seylerin sorumlusu ben olacagim bu his beni mahvediyor.Markette zararli olan ne varsa istiyor.Babasıda benim gibi.Guzel yetistirmeliyiz deyip icraat sifir..Sıkilmadan oyun oynamak,kizimin tum gununu anlamli gecirmek istiyorum.Ama yok en fazla 10 dk evcilik oynayabiliyorum parka goturuyorum en fazla yarim saat sonra eve gitmek icin can atiyorum.Neden boyleyim,neden resim yapamiyorum onunla ,hamur oynayamiyorum(uzun sure)

Her turlu elestiriye acigim yanlisim neyse duzeltmek istiyorum .Mukemmel anne olmak degil niyetim sadece ruh dunyasi saglikli birey yetistirmek istiyorum..