- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi Gelgidelimm
Benim de 1 yasinda bi kizim var. Tek basimiza oldugumuz zaman ornegin wc ye gitmem gerekirse yada onun gibi birsey,yanindan ayrilacaksam... telefondan video aciyorum ona daliyor ben de isimi halledip yanina geliyorum. Ama bu 2 3 dk ancak olur mesela gelir geri alirim telefonu.. biz cok erken basladik bu video izletme islerine. Benjm de icim hic rahat degil.. ama kizim son 1 aydir cildiriyor elimizde telefon gordugu zaman. Agliyo kendini yerlere atiyor nefessiz kalmaya kadar gidiyor o ihi ihhilari.. :/ tamam tamam aciyorum hadi duzel falan modunda oluuorum panikle ben de.. kapatinca agliyor,bazen izledigi sarkidan bikiyor yenisini istedigi icin agliyor.. bebek cocuk sarkilari izletyorum ben genelde. Kendimi kotu hissediyorum ama,her cocuk da bir olmuyor bu da cok dogry birsey. Kimi cocuk akilli uslu uyumlu olur uykusunu uyur vs. Kimisi de canavarlasir, aglar bagirir cagirir hareketlidir ne biliyim kucakta durmaz benimki gibi hep yaramazlik pesindedir. Prizleri mi kurcalamaya calissam yerden bisey bulup agzima mi atip bogulmaya calissam cekmeceye parmak mi skstrsam annemin dolabindakileri cekip kafama mi dusursem diye gezinir ortalkkta..E hal boyle olunca. Kotunun iyisi olan videoya sigindim sanirim ben de..
Bazen cok yoruluyorum uykusuzluk da bi yandan.. biraz kendime gelmek bi es vermek icin galiba aciyorum istediginde telefonu.. :S
Bazen cok yoruluyorum uykusuzluk da bi yandan.. biraz kendime gelmek bi es vermek icin galiba aciyorum istediginde telefonu.. :S
bizde deneyelim iyiymiş :)