Anne oldum:)))))

güzel dileklerinizi için tekrar teşekkür ederm. sümmessebileyesserah ayetini çok okudum hamileliğim boyunca eşime de söyledm ben doğumdayken de o okudu doktorum sema ovalı başımda zaten okuya okuya doğum yaptırdı bunların çok faydası olduğuna inanıorm. bana lağman yapıldı ilk ters karşıladım ama iyiki yapılmış diorm çünkü doğumdan sonra birkaçgün tuvalet sıkıntınız olmuyor buda dikişlerinizin acımamasını sağlıyo bana sormadan yapalım diyip yaptılar ben hayır demedm tabii bazı yerlerde soruyorlarmış öyle bir yere denk gelirseniz kesinlikle yaptırın derim çünkü birkaçgün sonra bile çok ağrım acım oldu tuvalete çıkarken ilk gün yada sonraki gün falan olsaydı daha çok ağrırdı sanırım.
hamilelere hayırlı sağlıklı doğum bebek isteyenlere de en kısa sürede bir bebek nasip etsin rabbim... amin:)))

ohhhhhhhhhhhhhh gözünüz aydın. darısı başımıza inşallah. bende bebeğimle yolu yarıladım. 20.haftamızın içindeyiz. günler geçse de bende bebeğimi kucağıma alsam sağsalim. allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. ömürlü olsun allah analı babalı huzur içinde büyütsün. ömrü güzel ve uzun olsun. allahım hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın meleğinizi...

Back
X