- Konu Sahibi benim_olan
-
giden hiçbirşey gelen tek şeyden daha değerli olamaz... allahımın bize yaşattığı ilk gerçek mucizee oğlum çağanımm:)
hep hamileliğin anne olmanın hayalini kurardım çok şükür tattım hepsini hamileliğim biraz sorunlu geçti zaman zaman bumuydu yani dediğimde oldu ama beklediğim tek son bebeğimi kollarıma alıp miss kokusunu içime çekmekti.vücudum çatlayıp patlamadı kilomda fazla kalmadı yani vücut eski formuna yakın sayılır
eşime gelince gebelik süresi boyunca taptım ona daha çağan doğmadan ideal babaydı gözümde güçlü güwenli hersorunu çözen
değişen sanırım ben oldum
en mutluyum en güçlüyüm en iyi anneyim her anne gibi ama okadar yoruluyorumkiii kendime bile dermanım kalmıyor mucizeyi büyütmeye çalışırken zaman geçiyor aylar yıllarrr hep götürüyor ama durup düşününce tek karımm çağanım yüzüne her baktığımda gülücükler attığım öperken kendimden geçtiğim her agusuna her namesine tepki werdiğim beni yaşama bağlayan hayatıma anlam katan en küçük mutlulukları bile warlığıyla dewasallaştıran vitrinlerde artık bebek kreasyonlarını takip ettiren:)
bi saat deliksiz uyumanın bile nebüyük nimet oldugunu öğreten bütün bütün bütün akla gelen herşeyden daha kıymetli ....
giden sadece 3--5 şey yazılabilir bu konuda oysa gelen üzerine sayfalar dolarrr
gerçek mutluluk ewlatmışş
we biGün bu söze doğruymuş diyeceğimi hiç sanmazdım ama doğruymuşşş
'''ANNE OLUNCA ANLADIM''':))
öncelikle söze söyle baslamak istiyorum
rabbimin biz kadinlara nasip etdigi en özel
en güzel
en kutsal
duygudur annelik
essiz benzersiz
zaten annelik tarif edilmez anca yasanir
dilerimki allahim anne olmak isteyen herkeze nasip eder bu duyguyu(amin)
hayatimda artilarim oldu ama eksilerim olmadi diyebilirim kizim geleli
benimde riskli bir hamilelikdi
7haftalikken düsük tehlikesi yasayip
calisma yasagim oldu
kuafför salonumu satmak zorunda kaldim
dahasi asla kimseyi korkutmak diil amacim kizimi dünyaya getirirken ölümden döndüm
ama canimi ona borcluyum
sayesinde yeniden dogdum
4elle sarildim hayata
benim yasama sebebim
canim okadar kiymetliyken
bi yerime kücük bisey olsa abartirken
anne oldum olgunlasdim aciya dayanikli oldum
herseyin kiymetini daha iyi bilir oldum
ufacik seyle yetinip
mutlulugun
huzurun
sagligin
nesenin sevincin daha iyi tadina vardim
hayati dolu dolu yasamak
yeniden dogmak
yavrunla büyümek
onunla konusmayi ögrenmek
ilk adimi atmak
cocukca saatlerce oynamak
heycani sevinci üzüntüyü biarada yasamak
uykusuz kalmak
fedakarlik etmek
kendinden bile vazgecmek
hayatimizda deyisen tek sey sen ve benken biz olmusduk biz kende cekirdek aileye dönüsdük
esimle birbirimize karsi olan ilgimiz azalmadi aksine cogalip güclendi
kol kanat gerdik
destekciyiz birbirimizin
sevgimiz saygimiz askimiz hala dvm ediyo
allah ondan razi olsun ve basimdan eksik etmesin
anlayisina kurban olurum esimin ben
esime nekadar tsk etsem azdir
öncelikle beni esi hayat arkadasi olarak secdigi icin
sonrada anne olmaya layik gördügü icin
aldigim kilolara ragmen sarkan göbegime ragmen bana hala dünyanin en güzel kadinisin demesi yetiyoda artiyo
rabbim herkezin gönlüne göre versin insallah
hayatimda aldigim en güzel hediyem oldu incitanem tuanam
hayatimin öncesi eksikmismis kizim geldi tamam oldu allahin izniylede insallah kardesleride olur
hic pisman diilim
acabami keskemi dedigim tek bir günüm dahi olmadi
en güzelide cennet kokusu yayiliyo mis gibi yuvaniza
[ı]7 aylık hamileyim şu an.....
Hergün aynı kıyafeti giymeyi.....
Kilo alan vücuduma dur diyememeyi...
Saçma salak şeylere ağlayıp, durdk yere gülmeyi....
Kocamı zaman gelip öldürmeyi zaman gelip içime sokmak istemeyi....
Aslında benim bi bebeğim olduğunu ve ikinci gelince evde iki tane birbirini kıskanan erkek olacağını öğrendim.....
Amaa....
Gece yatağıma yattığımda ve karnımı okşadığımda bana tepki veren o ayakları ellerin mutluluğunu hiçbişeye değişmem.....
Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin bana....
çok özleik zaman geçsin ve kavuşalım artık....[/ı]
Hıım derin bi konu! Eşimin ilgisini ve sevgisini, işimi, eski vucudumu dolayısıyla tüm kıyafetlerimi, sosyal hayatımı, sigara ve kahveyi, gezmeyi, gaz yapar korkusu duymadan gönlümce yemeyi, keyifli olduğum zamanlar bi bira içmeyi, gece uykusunu ve sabah yatak keyfini, sorumsuzluğumu, televizyonda diizi izlemeyi, sinemaya gitmeyi, gelecek kaygısı duymamayı, uzun bi duş yapmanın keyfini, bağımsızlığımı kaybettim.
AMA DÜNYANIN EN MUHTEŞEM VARLIĞINA SAHıP OLDUM. Kaybettiğim hiçbişiy gözümde değil. Zaten artık tek hayatım minik tosbikim! Bi şansım daha olsa hiç düşünmeden bin kere yine yapardım. Hem de daha erken yapardım. Bi gülüşü bi ömre bedel! Allahım isteyen herkese nasip etsin, yavrularımızın acısını yaşatmasın bize inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?