<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 790530" data-quote="Sardenya" data-source="post: 51842842"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=51842842"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-51842842">Sardenya .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Önemli olan düşüp kalkması, dizlerinin yara olması vs değil, ruhunda ömür boyu izleri silinmeyecek yaralar almaması. Bunu için yapabileceğimiz şeyler kısıtlı maalesef. Geçen gün bir haber vardı öğretmen sınıftan çocukları tek tek çıkartıp cinsel istismarda bulunuyormuş. Bir aile olarak bunu nasıl tahmin edebiliriz nasıl bilebiliriz? Elbette bilemeyiz, okula gidiyor diye göndeririz çocuğumuzu. Ama okul yönetimi, yasalar vs bunu engelleyebilir. Çünkü bu tip insanların geçmişinde aynı olaylar hep var, üstü kapatılıyor, tayini çıkıyor, açığa alınıyor. Yasalar caydırıcı değil ki. Sapıklar aramızda dolaşıyor. Bunun gibi ihmalkarlıklar yüzünden kötü olaylar göz göre göre geliyor ve ben çocuğumu ne kadar göz hapsinde tutup gerisini Allah'a bırakıyorum desem de korumuş olamıyorum maalesef.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>siz elinizden geleni kendş adınıza yapın ama sureklı bunu dusunerekte hayat gecmez hem kendınıze hem cocugunuza ezıyet edersınız.. kötü niyetli kişiler her yerde ama sunu da unutmayın en cokta en yakınlarımızdakılerın kotulugu dokunuyor cocuklara.... yasa vs kısmında bızım yapacagımız bırsey yok bu devletın halletmesı gereken bırsey bız sadece dılekçe yazarız, önerı sunarız,istekte bulunuruz ama kanunen acıklar varsa devlet ıkı gunde salıverıyor ıse sucluları buna bızım yapabılecegımız pek fazla bırsey yok ne yazıkkı ;(<br />
benımde 1 yasında kızım var uzaktan koruyorum gozluyorum ama cocuklugunu yasamasına da musade edıyorum, insanlara karsı dırek onyargılı da degılım her daım sakınan goze cöp batar anlayısında oldugumdan rahat davranıyorum tek yaptıgım göz hapsınde tutmak ve hergun onun ıcın allaha dua etmek kotusu ıle karsılastırmasın dıye ve tabıkı onu kalabalık ortamlarda yanımdan ayırmamak...</div>