canımm bugün doktordaydım.. tedavi çokda parlak gitmiyor 4 tane yumurtam vardı 2 tanesi istenilen seviyede gelişmiş. 3. yumurtada orta seviyede dedi.. biraz tedirgin oldum tedavim yarıda kalacak diye..
yarın sabah e2 testine çağırdı doktor bey ona göre çok yakında toplayacağız dedi.. sadece toplanması mutlu etmeyecek beni çünkü döllenmeme olasılığıda çok yüksek..
yani transferi yapana kadar bana rahat yok..
sen nasılsın canım benim herşey yolundamı..
başın sağolsun Allah sabırlar versin canım..
tüp bebeği kazadan dolayımı yaptırmanız gerekiyor yoksa başka bir sıkıntı daha varmıydı cnm..
inşallah ilk denemende hemen bebiine kavuşursun..
Canım 1300 hastane ilaçlarla birlikte 2500 olur dediler tabi sivillerde gidebiliyo benim gatada tanıştığım arkadaş sivil ilk tüp bebegi nde hamile kaldı ben sereflikochisar da oturuyorum öncesinde de Sincanda oturuyordum akrabalarimda orda...Doktorum gerçekten çok iyi isinde çok basarili
Evet canım bu dört başarısızlık neden oldu yoksa sadece nasipsizlik mi bi öğrenelim pgt ye gerek yok değilmi şimdi genetikte sorun olmadığında hep aklımda deli sorular:)))
inşallah herşey yoklunda gider canım stres yapma en olmadı o zaman iki tane için opu yapılacak sanırım
Saol canım kazada kist patladığı için kana karıştı bakteri var kanında dediler ama doktor sıkıntı olmaz dedi tüp bebegi bebek olmadığı için yaptiriyoruz yani doğal yolla hamile kalamiyorum esimde de bende de sorun yok ama olmuyor ayrıca 2 tüp bebek denemesi de başarısız ucuncuyu deneyecegiz inş. Bu sefer olur
bakılır canım benim eşimim benim testlerimiz hep devlae hastanesinden sorun olmaz siz doktra dersiniz
Hmm o zaman bugünden itibaren cuma ya kadar behris yapalım bari boşa gitmesin bari canin doktora gittiğimiz
bencede canım ben tecrübeli biri olarak söylüyorum sen de doktra eşim 3 gün perhiz yaptı test için zaman kaybı olmasınnn
Saolasin canım öyle yapalım o zaman sen ne durumdasin
ben beklemedeyim genetik falan testleri yaptryorum 2 tüp oldu negatif benimm
3. tüp eylül gibi falan hayırlısı baklaım iştee
Uzulme canim kac yıllık evliydin? Allahtan ümit kesilmez vardır bir hayır inşallah en kisa surede hayirlisiyla kavuşuruz meleklerimize
canım bi tane olunca altın yumurta denilmiyormu inşallah canım benimmm
başın sağolsun Allah sabırlar versin canım..
tüp bebeği kazadan dolayımı yaptırmanız gerekiyor yoksa başka bir sıkıntı daha varmıydı cnm..
inşallah ilk denemende hemen bebiine kavuşursun..
inşallah bu sonn olurr canımm..
bende şu anda tedavideyimm..
anladım canım ben hacettepede yaptrdım 2. tüpü rapor vardı
sordum raporsuz ne kadar diye senin toplam kadar ve ilaçlar yok2 milyarı geçkin hastanenenin aldğını söylediler içinde gayet uygunmuş şaşırdım açıkçası eskiden sadece askerler falan muane oluyordu bu doktorun özeli var mı sen sadece gataya mı gidiyorsun özeline değil yani
canım msj alıntı ile yazarsan ben daha iyi görürüm
5 senelik evliyim işte canım inşallah kısa zamanda kavuşuruz
hımm bugün tedavi öncesi görüşme baklım doktr ne diyecek baz yaz bana eşine de almasın tlf
canım gece sahura kalkarsan da nete girrr
perşembe kandilll ne güzel denk geldi
keşkeee olsaa altın değill pırlanta diyeceğim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?