her yeni tedavi yeni bir umut oluyo ama sonunun hüsranla bitmesi çook zor ...
ben istanbul tüp bebek merkezinde ki tedavime çok kaptırmıştım kendimi ama olmadı istanbulda ikamet etmiyorum başka bi şehirden gelip gidiyorum onca emek ,masraf , bir bebeğe dair kurduğun hayaller bir çırpıda bitip gidiyor...
çook zor çook yaşamayan bilemez
şu an yeni bir tedavi düşünmediğim için merkezde belirlemedim zaten artık şaşırmış vaziyetteyiz sanırım zor karar veririz bugüne kadar gittiğimiz merkezler gayet işlerinde uzman yerlerdi ama olmayınca olmuyor
en son merkezim kadıköy acıbadem hastanesi tayfun bağıştı dr.um
en son tedavim diğerlerinin içinde ki en kötü tedavimdi normalde 8 civarı embriyomuz oluşur bu kez sayı çok azdı guya ımsi yapıldığı halde

pgt ye gidecekti embriyolarımız ama kalite ve sayı çok az olduğu için pgt olmadı maalesef..
sadece tek embriyomuz kaldı o da transfer oldu zaten dr transfer esnasında çok bozdu moralimi

embriyoların çok kötü diyerek
transferden çıkınca çok ağladım

ama yine de dua ettim inandırdım kendimi mucize olacağına ama olmadı
nasip değilmiş...
geçen günü birinden duydum kaç kez denemişler olmamış son denemelerinde hamile kalmış bayan ama bu son denemelrinde ki embriyoları 20 gün kamerayla izlendikten sonra transfer olmuş acaba benim mi yanlışım var diyorum 20 gün yaşarmı embriyo
hiç duydun mu:26:
size yeni yöntemler uygulandımı peki ve hiç sperm dna hasar testi yaptırdınızmı:26: