senin kafanın karışmasını istemem ama benim yaşadıklarım bunlar mesala normalde 25 civarı çıkan yumurtam orada çok düşük iğne dozu kullandıkları için 8 10 civarı çıktı
bana pgt yapılacaktı yumurta toplandıktan sonra 5. gün transfer olucak pgt olacağı için dediler gidebilirsiniz dediler opu dan hemen sonra memeleketimize dönüş bileti bulamadık ertesi günü yoldayken istanbulu geçeli çok olmuştu embriyolog aradı embriyolarınızın gelişimi kötü yarın transfer olabilir dediler ve ertesi sabah saat 11 civarı yine aradılar pgt ye girebilecek kalitede embriyonuz yok transfere gelin diye o gün opunun 3. günüydü ve transfere o dedikleri an gidebilmemiz imkansızdı
4.günü gittiğimizde sadece tek embriyomuz kalmış zaten çok bozuldu moralim üstüne bide dr dan o şekilde olumsuzluk duymak mahvetti beni
transfer esnasında kendi aralarında konuşurlarken duydum embriyoların yaşamamasının kötü olmasının sebebi eşimden gelen y kromozom fazlalığı olduğunu söylediler 12 gün boyunca hem umut ettim hem ağladım
işte şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...
yine bi tedavi daha yaptırsak yine kötü embriyolarla hamile kalabilme şansım çok düşük ALLAHTAN UMUT kesilmez ama umutsuz vakaayız sanırım...
ama tayfun beyden memnun olanlarda çok diyorum ya nasip bu işler tüm bunlar kaderimiz bizim bizde alnımıza yazılanı yaşıyoruz inş sonunda kavuşuruz mucizelerimize

sperm dna hasar testini merkezlerde ki drlar mı yaptırdı yoksa bir ürolağamı gittiniz kaan aydosa mail atmıştım bazı testlerden sonra randevu alın demişti ama ankara da bize uzak hala gidemedik
istanbul tüp bebek merkezinde ki denememizde ımsı yı kullanmadılar daha sonra aradılar beni orada ki 2. denemizde kullanacaklarını söylediler oysa ki ilk görüşmeye gittiğimizde yeni yöntemlerin hepsini kullanmalarını istemiştik
ordaki drumda suzan hanımdı o da günlerce muayane etti beni sanki görmedi tam transfer zamanı rahim tabakan ince transferi iptal edip embriyoları donduralım dedi zaten kalitesiz olan embriyolar çözüldükten sonra sadece biri yaşadı..
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun yine de rabbim çaresiz dert vermesin...
ablanda mı tüpçülerden:26: oldu mu peki bebeği

çook uzun yazdım kusura bakma okurken sıkılacaksın ama tüm bunlar yaşadıklarımın özeti sayılır sadece
inş bu son denemen olur sonu bebişli olur