- 3 Ağustos 2020
- 1.733
- 2.819
- 63
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Canım 33 tane okudum. Allah şifa versin inşallahMüsait olanlar az çok demeden okuyabilirse memnun olurum
Kızlar bi bebeğimiz var doğdu doğalı yoğun bakımdaymıș hayati riski çok yüksekmiș fatiha dağıtıyor annesi şifası için okuyabildiğiniz kadar okuyup sayı verirseniz çok mutlu olurum
Kuzu öğlen aldığımı okudum. 100 daha aldım yarın okurum onudaMüsait olanlar az çok demeden okuyabilirse memnun olurum
Kızlar bi bebeğimiz var doğdu doğalı yoğun bakımdaymıș hayati riski çok yüksekmiș fatiha dağıtıyor annesi şifası için okuyabildiğiniz kadar okuyup sayı verirseniz çok mutlu olurum
33 tane alıyorum Rabbim sifa versin miniğime..Müsait olanlar az çok demeden okuyabilirse memnun olurum
15 fatiha okudum , Allah şifa versin inşallahMüsait olanlar az çok demeden okuyabilirse memnun olurum
Müsait olanlar az çok demeden okuyabilirse memnun olurum
Bana uyar canım ❣Kızlar buna başlayalım mı ne dersiniz? Ya Muhyi 500 adet Ya Musavvir 500 adet
Ssevincli
Nefes0858
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Gelincik78
Canim ben varım inşallahKızlar buna başlayalım mı ne dersiniz? Ya Muhyi 500 adet Ya Musavvir 500 adet
Ssevincli
Nefes0858
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Gelincik78
Tabi ki alırızCanim ben varım inşallah
Ablamda katılmak istiyor listeye onuda alabilirmiyiz
Bende katılmak isterim kabul edersenizKızlar buna başlayalım mı ne dersiniz? Ya Muhyi 500 adet Ya Musavvir 500 adet
Ssevincli
Nefes0858
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Gelincik78
Ne zaman başlanacak acaba ona göre bende katılmak istiyorum daKızlar buna başlayalım mı ne dersiniz? Ya Muhyi 500 adet Ya Musavvir 500 adet
Ssevincli
Nefes0858
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Gelincik78
Tabi kiBende katılmak isterim kabul ederseniz
Tabi ekliyorum hemenBende katılmak isterim
TamamdırBenim için de uygun
TamamdırBende katılayım tekrar canım
Bugün akşam ilk kişiye başlayacağız her gün 23.00 de listeyi paylaşacağımNe zaman başlanacak acaba ona göre bende katılmak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?