Anne Olmak İçin Ya Muhyi, Ya Musavvir

Rabbim sıhhatle kucagina almayı nasip etsin arkadasımın niyetine okudum

Okudym Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin

Ssevincli arkadaşim ve kendi niyetime okudum Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım sweetgirlcandy canım Allah razı olsun bizi yine dualarda buluşturdun sende hayırlısı ile evladını kucağına alırsın inşallah ❤ hamile olan arkadaşlarım aynı dilekler sizin için de geçerli bu güzel duygu için sabreden güzel anne adayları arkadaşlarım Rabbim hayırlısı ile sizede nasip etsin inşallah benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hakkınızı helal edin benden yana hepinize helal olsun yeni dualarda buluşmak ümidiyle

Arkadasimizin adına okundu ablamda okudu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar hepinizin adına okudum. Anne adayları sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı. Bizlere de Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Dualarımız kabul olsun

C cisem5719 Gelincik78 Ssevincli ve Nefes0858 için okudum. Rabbim hamile olanlara sağlıcakla evlatlarına kavuşmayı bebek haberini bekleyenlere de tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı saliha evlatlar nasip etsin

Allah razı olsun sweetgirlcandy böyle bir topic için. Allah sağlıcakla evladınla kavuşmayı nasip etsin

Bugün sırada Nefes0858 (Ferda) var. Kendisi ikiz bebișlere hamile. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar listemiz bitti. Hepinizden Allah razı olsun ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah

Merayyy arkadaşımız da bizler için dua etti. Bi tane evladı var. Hayırlı evlat olsun diye dua etmemizi istedi bizden

Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…