Anne Olmak İçin Ya Muhyi, Ya Musavvir

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum rabbim niyetlerini kabul etsin inşallah 🤲

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim a okudum Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah🤲

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Arkadaşlarımızın adına okudum Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah 🤲

Life light Life light Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum Rabbim niyetlerimizi kabul etsin 🤲

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum , Allah sağlıklı gebelikler ve hayırlı bebişler nasip etsin 🤲🤲👶👶

Life light Life light (Elif) ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻

Canim okudum Allah kabul etsin inşallah 🤲

Life light Life light Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim okudum kızlar Rabbim nasip etsin inşallah

Life light Life light (Elif) ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum Allah kabul etsin inşallah 🥰

Life light Life light Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🌹

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum. Rabbim kabul etsin inşallah

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻
Ağzınıza sağlık kızlar. Allah razı olsun hepinizden💜

Back
X