Anne Olmak İçin Ya Muhyi, Ya Musavvir

sweetgirlcandy sweetgirlcandy senin için okudum canım. Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olsun 🤲🏻

Okudum canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah🤲

Okudum rabbim kabul etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 okudum kızlar Rabbim nasip etsin inşallah 🤗

Okudum arkadaşlarımın niyetine Allah kabul etsin inşallah

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 için okudum. Allah kabul etsin inşallah

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 (şevval) dualarınızı okudummm.Rabbim dualarınızı kabul etsinn kucaklarınızı doldursunn❤️🐣🤲🏻

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 dualrınızı okudum Rabbim kabul eylesin inşallah 🤲🤲🤲 sweetgirlcandy sweetgirlcandy

sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 için okudum Allah kabul etsim inşallah🤲🏼

KelebekkB KelebekkB Larka Larka sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 için okudum Rabbim kabul etsin tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin😍

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 için okudum Allah kabul etsin 🤲🏻

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ben herkese okudum inşallah canım Allah kabul etsin liste bitti ,♥️♥️

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 Arkadaşlarımızın adına okudum Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah 🤲

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 kızlar sizin için okudum allah kabul etsin:dua:

Okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins 💙

sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım 2 arkadaşıma da okudum Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻👶🏻🤲🏻

sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 icin okudum , Allah kabul etsin insallah 🤲🤲👶👶

Okudum rabbim kabul olan dualardan eylesin inşaAllah 🤲🏻

KelebekkB KelebekkB Larka Larka
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 için okudum.
Allah niyetlerinizi kabul etsin 😍🤲

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 için okudum kızlar rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar Allah razı olsun hepinizden inşallah dualarımızın kabul olduğu günleri de görürüz tez vakitte :KK200:

Back
X