Anne Olmak İçin Ya Muhyi, Ya Musavvir

KelebekkB KelebekkB Larka Larka sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 okudum rabbim Niyetinizi kabul etsin inşallah 🤲
2. Kişiyi yanlış etiket yaptım grup karıştı doğrusu sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 kendime ve goah goah niyetlerine olacaktı
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 için okudum Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 💕💕🥰
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 icin okudum , Allah kabul etsin insallah 🤲🤲👶👶
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 için okudum Allah kabul etsin
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 arkadaşlarımın niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez vakitte sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🌹
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 arkadaşlar için okudum Allah dualarınızi kabul etsin 🤲 Rabbim en yakın zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin 🤲 amin 🤲
sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 için okudum kızlar rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
sev9 sev9 (Şevval) ve kendim için okudum. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah:KK200:
KelebekkB KelebekkB Larka Larka
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 için okudum.
Allah niyetlerinizi kabul etsin 😍🤲
Okudum rabbim kabul olan dualardan eylesin inşaAllah 🤲🏻
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 icin okudum , Allah kabul etsin insallah 🤲🤲👶👶
sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 (şevval) dualarınızı okudummm.Rabbim dualarınızı kabul etsinn kucaklarınızı doldursunn❤️🐣🤲🏻
sev9 sev9 Şevvalcim senin için okudum. Rabbim kabul etsin, emeklerini boşa çıkarmasın 🥰🤲🏻
sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım 2 arkadaşıma da okudum Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻👶🏻🤲🏻
Okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins 💙
sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 kızlar sizin için okudum allah kabul etsin:dua:
sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 için okudum Allah kabul etsin 🤲🏻
KelebekkB KelebekkB Larka Larka sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 için okudum Rabbim kabul etsin tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin😍
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sev9 sev9 için okudum Allah kabul etsim inşallah🤲🏼
sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 dualrınızı okudum Rabbim kabul eylesin inşallah 🤲🤲🤲 sweetgirlcandy sweetgirlcandy
sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve sev9 sev9 (şevval) dualarınızı okudummm.Rabbim dualarınızı kabul etsinn kucaklarınızı doldursunn❤️🐣🤲🏻

Rabbim hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim bütün dualarınız kanul olsun inşallah 🥰

Ben de sweetgirlcandy sweetgirlcandy KelebekkB KelebekkB Larka Larka için okudum ❤️ Tez zamanda evlatlarımıza kavuşalım inşallah 🥰

Back
X