- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
PekiTabi ki
Tabi ekliyorum hemen
Tamamdır
Tamamdır
Bugün akşam ilk kişiye başlayacağız her gün 23.00 de listeyi paylaşacağım

O halde beni de ekler misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiTabi ki
Tabi ekliyorum hemen
Tamamdır
Tamamdır
Bugün akşam ilk kişiye başlayacağız her gün 23.00 de listeyi paylaşacağım
Tabi ekliyorum hemenPeki
O halde beni de ekler misiniz?
Saglikli ve uzun bir omru olsun bebisininsweetgirlcandy beni de kat kuzum ama dışardan, her birinize 100 er defa okuyayım. Allah’ın izniyle ben evladımı kucağıma aldım. Dua gruplarının da vesile olduğunu düşünüyorum kimin kime duası kabul olur bilinmez. Benim için sadece evladımın sağlıklı hayırlı güzel huylu güzel ahlaklı evlat olması için dua etseniz yeter
günlük etiketle bildirim yaparım ben de
![]()
OlurKızlar buna başlayalım mı ne dersiniz? Ya Muhyi 500 adet Ya Musavvir 500 adet
Ssevincli
Nefes0858
@halleycik
Boncobo
flamel
@rana20
mavispreyboya
@DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
@Gelincik78
Yaaa Allah razı olsun canım benimsweetgirlcandy beni de kat kuzum ama dışardan, her birinize 100 er defa okuyayım. Allah’ın izniyle ben evladımı kucağıma aldım. Dua gruplarının da vesile olduğunu düşünüyorum kimin kime duası kabul olur bilinmez. Benim için sadece evladımın sağlıklı hayırlı güzel huylu güzel ahlaklı evlat olması için dua etseniz yeter
günlük etiketle bildirim yaparım ben de
![]()
Ben de katılırım canım..
Benide eklermisin
Senden de Allah razı olsun canım benim
Tamam ekliyorum hemenKusura bakmayın ben mesajları yeni gördüm beni de tekrar ekler misiniz
Eveeet kızlar başlıyoruz. Yarın 23.00 a kadarSsevincli arkadaşımızın ablası için 500 adet Ya Muhyi, 500 adet Ya Musavvir okuyoruz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
Ssevincli (Hamile)