- 25 Haziran 2020
- 3.685
- 12.529
- 208
- 27
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Kendim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamin niyetine okudum ablamda kendi niyetine okudu Allah kabul etsin inşallahEveeet kızlar başlıyoruz. Yarın 23.00 a kadarSsevincli arkadaşımızın ablası için 500 adet Ya Muhyi, 500 adet Ya Musavvir okuyoruz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Eveeet kızlar başlıyoruz. Yarın 23.00 a kadarSsevincli arkadaşımızın ablası için 500 adet Ya Muhyi, 500 adet Ya Musavvir okuyoruz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Ekleyim hemen ilk kişiye okuduk bugün 2.yi paylaşcam yetişirsinsweetgirlcandy yaaa ben kacirdimm miii listeye girmeyiii bi kac gundur girmemiştimm
Cok sahane olurrrrrEkleyim hemen ilk kişiye okuduk bugün 2.yi paylaşcam yetişirsin
Okudum Allah kabul etsinBugün sıradasweetgirlcandy var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ssevincli Ablası
![]()
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Bni de listeye alır mısınız bnde tedavideyimKızlar tedavisi vs olan varsa üste alabilirim dün yazmayı unutmuşum
Bni de listeye alır mısınız bnde tedavideyim
Kız bi dur hemen okudun koydunsweetgirlcandy için okudum bnde