Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN OKUMAYA BAŞLADIM DAHA BİTİRMEDEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.YANLIZ SÜREKLİLİK ÖNEMLİ 41 GÜNE TAMAMLAMAK LAZIM![]()
EVET ADET OLSANIZ BİLE BİLEN BİR KİŞİ YERİNİZE OKUMASI LAZIM AMA ALLAHIN HİKMETİ BİR ARKADAŞIMDA BENDE OKUMAYA BAŞLADIK ADET OLMADIK HAMİLE KALDIK İKİMİZDE.MERYEM SURESİNİ DAHA BİTİRMEDEN.ALLAHIM ÜMMETİ İSTEYENLERE DE NASİP ETSİN AMİN
amin.teşekkür ederim.yeni evliyim 8 aylık ama çocuğum olmasını çok istiyordum.çocuğum olmasına engel bir hastalığım yoktu.elhamdülillahtebrik ederim ikinizi de bebeğiniz hayırlı ömürlü olsun inşallah canım:) bişey soracam ;uzun zamandır mı çocuk istiyordunuz sizde, ya da bi rahatsızlığınız falan varmıydı?
BEN OKUMAYA BAŞLADIM DAHA BİTİRMEDEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.YANLIZ SÜREKLİLİK ÖNEMLİ 41 GÜNE TAMAMLAMAK LAZIM![]()
evet zaten ben ocak ayının 22 sinde okumaya başladım meryem suresini şubat 16 da 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimama yine de ben sayıyı 41 e tamamladım.tilavet secdeside var arkadaşın dediği gibi.ben çok istiyordum rabbimden çocuğum olmasını hayırlısıyla istedimki herkesle paylaşayımki benim gibi anne olmak isteyenler rabbimin izniyle çocuk sahibi olsunlar.rabbim inşallah en kısa sürede size de nasip eder aminbizlerle baylaştıgın için tesekkür ederim sana suan adetliyim bitsin hemen başlıcam ALLAHIM bizlerede nasip eder insallah sadece bu dayı mı okudun ben onu sormak istedim
ÇOK SEVİNDİM BÖYLE HAYIRLI BİRŞEYE VESİLE OLDUĞUM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERDE BAŞKALARIYLA PAYLAŞIN BELKİ SİZDE BAŞKA İNSANLARA VESİLE OLURSUNUZ HAYIRLISIYLAMerhaba canım geçenlerde forumları okurken açtığın bi konu dikkatimi çekti 41 gün meryem suresi..Abimin eşi 2.5 yıldır bebek için uğraşıyo.çok tedavi gördü ama olmadı ne yazıkki senin açtığın konuyu okuyunca hemen ona anlattım ve rabbimin izniyle daha 41 günü tamamlamadan hamilelik haberini aldık bu gün.Allaz senden razı olsun.HErşeye bi sebep vardır bunada sen sebep oldun.bende 6 aydır istiyorum daha olmadı bende başlıycam okumaya
ayni durumdayim dun ev tasidim。o kargasada 40.gundu unuttum saat farkiyla gecikmeli okudum olurmukiMerhabalar konu üzerinden yıllar geçmiş ama burdan esinlenerek meryem suresini okumaya başladm fakat 1 gece okumayı unuttum 36. Günü ne olur tekrar baştanmı devam etmeliyim?