sedacım bide bişey söylicem ben adetime 5 gün kala bi akıntı geldi kırmızı 3 gün sabah bi damla sonra tertemiz bu gün hiçbişe yok acaba diyorum oldumu tutunma kanamasımıydı yarın adet günüm bakalım olmazsa pazartesi test yapcam inşallah hayırlısıyla gebe kalırız incir inşallah işe yaramıştır
bende en kısa zamanda tekrar denemek istiyorum.birde birşey sorucam.benim ocakta içinde zehirli sıvı var rahme akmasını engellemek için tüplerimin rahimle bağlantısı kesildi.şimdi sağ yumurtalığımda kist gördüler yapışıklıklar varmış.soğan kürü yapsam nasıl olur.tüplerim bağlı olduğu için bir sakıncası olurmu acaba.doktorada sormak garip geliyorda.
elif cnm nasılsın ınanmıyorum sana ınsallah hamılesındır neden olmasınkı cnmmm
lutfen durumdan benıde haberdar et olurmuuuu senın cın dua edıcem cnm yaaaaa
sedacım senden çok umutluydum son ana kadar umudumu korudum ama....şuan çok üzgünüm hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmiyor içimden...inan bana sağlıksız bi gebelik veya embryo çok zor başına gelmeyen bilemez ama yinede içimin diğer yarısı sen bunları hak etmedin diyor ne bilim yaa hayat çok acımasız...
benide eklemişsin listeye kim bilir ne zaman çıkarım oda muamma...hayırlı olsun herkese...
bende varim......
benn...........
merhaba kızlar....
ben bu sitede o kadar çok listeye girip çıktımki sayısını hatırlamıyorum...
ama bu son olur inşallah...
bende haziran en geç temmuz da tüp bebeğe başlıycam...
haziran diyorum bir iki ay daha sallıyorum çünkü hem tedavi öncesi her zaman uğraşıp veremediğim kilolarımı vermeye çalışıcam(pko var kilolar gitmek bilmiyor)...
bide belki diyorum kendiliğinden olur bu arada senelerdir bekledik olmadı ama Allahın işi işte mucize olur kendiliğinden tutar diyorum içimden ...
hayal kuruyorum ne yapalım ümitsiz yaşanmıyor...
benide kaydedin listeye yani....
listemiz herkeze uğur getirir inşallah...:CüvCüv:
Sedacığım diğer topikten takip ediyordum seni. Demek ki bu kez de kısmet değilmiş. Ama yine de umut dolusun ne güzel. Ben yapamadım bunu. 20 gün önce ameliyat oldum ama hala kendime gelemedim. Bu listeye beni de yazarsan sevinirim. Tekrar ne zaman deneyeceğim belli değil. Şu ana kadar yani senin bu açtığın konuyu okuyana kadar uzun bir süre ara vermeyi düşünüyordum belki 1 sene veya daha fazla. Ama ne bileyim şimdi bu yazılanları okuyunca içimden hemen şimdi başlamak geldi. Ama bu mümkün değil tabiki. Daha adet bile olmadım adet olmayı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim herhaldealkisalkisalkis
Buraya yazan, anne olmayı isteyen herkesin (ve benim de tabiki) bu mutluluğu en kısa zamanda yaşamasını diliyorum
cnm nasılsın
ben hıssetmıstım hıc umıdım yoktu cnmmm saglıksız bebegın yuku daha cok cnm bunu kaldıramam heralde hayırlısı degılse olmasın dıye dua etmıstım demekkı degılmıs cnm ım
belkıde uzun yıllar benı beklıyor cnm 6 kere denedım tup bebek belkı bı bukadar daha deneyecegım hayat neler gosterır bılınmez ama ben hep umutlu olacagım hıc pes etmeyecegım her tedavıme buyuk umutlarca baslayacagımmm
evt cnm senıde yazdımm ınsallah hepımız cıkıcaz cnm en kısa zamanda ınanıyorum ben butun arkadaslar yazın deıcekler emınım pes pese sılınecegız
sedacım 7.denemene başlamadan önce nacizane fikrim diğer topiğinede yazdım iyice araştırılmandır artık yüzün gülsün yeter yaa..lütfen araştırıp didik didik etsinler neden böle oluyr anlamıyorum bişi varsada önceden çaresine baksınlar valla yeter artık çektiklerin.:enbuyukkk::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?