Anne Olmak İsteyen kızlar kaç kişi kaldık

elif cnm nasılsın ınanmıyorum sana ınsallah hamılesındır neden olmasınkı cnmmm
lutfen durumdan benıde haberdar et olurmuuuu senın cın dua edıcem cnm yaaaaa

cnm yaaaa
ınan bana kurler hakkında bır bılgım yok hıc denemedımde
hakkında hayırlısı olsun cnmmmm

bende varım inşallah mayısta başlıyorum allahım inşallah hepimizde anne oluruzda bu listelerden siliniriz

bende 4 gün sonra ultrasonum iyi çıkarsa iğneye başlıycam benide yazın allah herkesin yardımcısı olsun..

canım bitkilerin bi zararı yok bildiğim kadarıyla ben denedim soğanı ama olmadı inş sende işe yarar

elif cnm nasılsın ınanmıyorum sana ınsallah hamılesındır neden olmasınkı cnmmm
lutfen durumdan benıde haberdar et olurmuuuu senın cın dua edıcem cnm yaaaaa

canım bugün adet günümdü test yaptım bişey çıkmadı çizgi mizgi yok adette olmadım bakalım hayırlısı artık

sedacım senden çok umutluydum son ana kadar umudumu korudum ama....şuan çok üzgünüm hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmiyor içimden...inan bana sağlıksız bi gebelik veya embryo çok zor başına gelmeyen bilemez ama yinede içimin diğer yarısı sen bunları hak etmedin diyor ne bilim yaa hayat çok acımasız...

Sedacığım diğer topikten takip ediyordum seni. Demek ki bu kez de kısmet değilmiş. Ama yine de umut dolusun ne güzel. Ben yapamadım bunu. 20 gün önce ameliyat oldum ama hala kendime gelemedim. Bu listeye beni de yazarsan sevinirim. Tekrar ne zaman deneyeceğim belli değil. Şu ana kadar yani senin bu açtığın konuyu okuyana kadar uzun bir süre ara vermeyi düşünüyordum belki 1 sene veya daha fazla. Ama ne bileyim şimdi bu yazılanları okuyunca içimden hemen şimdi başlamak geldi. Ama bu mümkün değil tabiki. Daha adet bile olmadım adet olmayı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim herhaldealkisalkisalkis
Buraya yazan, anne olmayı isteyen herkesin (ve benim de tabiki) bu mutluluğu en kısa zamanda yaşamasını diliyorum

Bende varım canım.şuan tedavideyim.umarım çabucak çıkarım listenden.ve herkez tabiki......

merhaba kızlar....
ben bu sitede o kadar çok listeye girip çıktımki sayısını hatırlamıyorum...
ama bu son olur inşallah...
bende haziran en geç temmuz da tüp bebeğe başlıycam...
haziran diyorum bir iki ay daha sallıyorum çünkü hem tedavi öncesi her zaman uğraşıp veremediğim kilolarımı vermeye çalışıcam(pko var kilolar gitmek bilmiyor)...
bide belki diyorum kendiliğinden olur bu arada senelerdir bekledik olmadı ama Allahın işi işte mucize olur kendiliğinden tutar diyorum içimden ...
hayal kuruyorum ne yapalım ümitsiz yaşanmıyor...

benide kaydedin listeye yani....

listemiz herkeze uğur getirir inşallah...:CüvCüv:

cnm nasılsın
ben hıssetmıstım hıc umıdım yoktu cnmmm saglıksız bebegın yuku daha cok cnm bunu kaldıramam heralde hayırlısı degılse olmasın dıye dua etmıstım demekkı degılmıs cnm ım
belkıde uzun yıllar benı beklıyor cnm 6 kere denedım tup bebek belkı bı bukadar daha deneyecegım hayat neler gosterır bılınmez ama ben hep umutlu olacagım hıc pes etmeyecegım her tedavıme buyuk umutlarca baslayacagımmm

benide eklemişsin listeye kim bilir ne zaman çıkarım oda muamma...hayırlı olsun herkese...

evt cnm senıde yazdımm ınsallah hepımız cıkıcaz cnm en kısa zamanda ınanıyorum ben butun arkadaslar yazın deıcekler emınım pes pese sılınecegız

bende varim......

kızlar lıstemıze hosgeldınız

cnm hep umutlu olmamız lazım ama hemen pes etmeyelm ımkanımız oldugunca denememız lazım bakın ben ornegın 7.tup bebek denememe baslıcam yola devam kızlarrrr yasadıklarımız kolay degıl yıpranıyoruz ama hersey bebegımız anne dedıgı gun unutulacak emın olunnn o yuzden devam kızlarrrrrrrr hepımız anne olucazzz bızım anne olanlardan ne eksıgımız var dımııı yeterkı allahım ol desınnn o zamanını bılıyor zamanı gelınce zaten verıcek bızede ama bızı sınıyorda ısyan etmek yokkk

:sm_cool::CüvCüv:
evet kizlar bende varim bu 2 ci denemem ins bu listeden hepimiz hamile olarak siliniriz insallah benide ekleyin:CüvCüv:

sedacım 7.denemene başlamadan önce nacizane fikrim diğer topiğinede yazdım iyice araştırılmandır artık yüzün gülsün yeter yaa..lütfen araştırıp didik didik etsinler neden böle oluyr anlamıyorum bişi varsada önceden çaresine baksınlar valla yeter artık çektiklerin.:enbuyukkk::enbuyukkk:

cnm yaaa evt doktorum yapıcakkk
yarın konusucam cnm hepsını konustummm yaklasık bana 2 mılyar fılan dedıler ınanamadımmm ama olsun sonuc guzel olsun yeterkıı bısıı varsada cagresıne bakılır dımıııı

evet artık yuzum gulsun allahım banada nasıp et anne olmayı ne olurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…