sedacım çok geçmiş olsun.bunuda atlattın.kendine çok iyi bak.ayaklarını üşütme.bende temmuzda denemeyi düşünüyorum.inşallah yaz ayları bize uğurlu gelir.şimdi bol bol dinlen.
seda çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor aklındaki sorular bundan sonra tamamen kaybolur inşallah bu günlerini ben neymişi die hatırlarsın inşallah..şimdi sana zaman lazım yeni umudun kuzun için..bol şanslar..
seda cım dün gece rüyamda seni gördüm
çok güzel bir yerdeydik vee çoookkkkkkkkk güzel bir rüyaydı
olabileceğimiz en güzel yerdeydik ve sen orda diliyecektin bebeğini
inşallah Rabbim yüzünü güldürecek canımmmmmmm
canım arkadasım benımmmm
artık ruyalarda bıle bırlıkteyız ne guzellll
ınsallah ruyan gerçeklesır bıtanemm benımde yuzum guler artık
düşündümde ben çok yalancıyıminsanlar sorduğunda bebek diye şuan erken düşünmüyoruz demek ne kadar acı bilmiolar ki bizler neler çekiyoruz herşeyi anlatsam diyorum bu seferde başka sorunlar zaten adı büyük biriyim bizim toplumda yayıldıkça yayılır pöffffffffff
seda ne var ne yokkkk nasılsınnn
moraller nasıl
taporlandın işe de başladın
bakayım dedim neler yaptın ama bu arada tüm konuyuda okudummmm 9 sayfaaaaaaaaaa
Sedacım nasılsın? atlattın Allaha şükür, dedim ya aynı anda inşallah hamile olacağız, eninde sonunda Allahın izniyle mamasını, aşısını, doktorunu, bezini, odasını, kıyafetini, hatta battaniyesini,uykusunu ne ayrıntı varsa hepsini hepsini konuşacağız ve seneye inşallah Allahın izniyle anneler gününü hep beraber kutlayacağız burada...
Canım hayırlısı olsun benıde lıstenıze eklermısınız?Bende hazıran a dusunuyorum 3.denemem olacak bu sefer tutar ıns.Hepınıze kolay gelsın.:teselli:a.s.
Arkadaşlar benim bugün yumurtalatrım toplandı 8 tane..Azmı sayısı kızlar..Yarın öğle 12 gibi kalitelerini öğreneceğiz.Allahım hayırlısını nasip etsin
düşündümde ben çok yalancıyıminsanlar sorduğunda bebek diye şuan erken düşünmüyoruz demek ne kadar acı bilmiolar ki bizler neler çekiyoruz herşeyi anlatsam diyorum bu seferde başka sorunlar zaten adı büyük biriyim bizim toplumda yayıldıkça yayılır pöffffffffff
canım seracıgımm valla bugun morelım superr neden bılmem ama toparlanıyorum kendımıde ıyı hıssedıyorum canım anneme bugun hedıye aldım yarını sabırsızlıkla beklıyorum annecıgımıı opmek koklamak ıcınn ınsallah allahım bu duyguları bızlerede yasatır ne dıyeyımkıı evt cnm ıse basladımm dıkıslerım acımıyor ama ıkı gundur bı kanamam var normal dedıler senın tedavın nasıl gıdıyorr allahım sana sureklı dua edıyorumm ınsallah sende anne olucaksın canım
aman ne güzel canım yaaaaaa alkisalkisalkis
iyi olaman çok sevindimmmmmmhihoyyyt
evet bizlerde annelerimizin melekleriyiz değilmi amakaydirigubbakcemile2
yarın onların günü allahım uzun ve sağlıklı ömürler versin annelerimize
anneanne olacakları günleri görsünler doya doya yaşasınlar kaydirigubbakcemile5
canımız annelerimiz a.s.
sedacım iyi olmana çok sevindim.bizi çok güzel yaz günleri bekliyor.hani derler ya her gecenin sonunda güneş açar.bizim içinde bu yaz güneş açacak.hem yaz ayı insana ister istemez moral veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?