- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.041
ablaammm ALLAH C.C kabul etsin insallah.Es selâmün aleyküm canlarııım, ben geldim, nasılsınız, İnşallah hepiniz iyisinizdir, İnşallah sizin için okuduğum dualar , ters tepip bana dönmez (valla kapasitem bir çocuğu daha kaldırmaz) , size 1000 tane salavat-ı şerif getirdim+hepiniz için ayrı ayrı tek tek Yasin Suresi 82. Ayetini okudum Allah kabûl etsin Amiiiin
GURBET KUSU kendinize iyi bakın
Kizlar nerelerdesiniz bakiiimmm?????
Dun ki duamiz neden gecikti.canlanin cabuk
Ebruk icin okumalara gecmemiz gerekiyor.
tmm cnm ALLAH kabul etsin insallahhh...Canım ben listenin sonuna kadarher kişi için 200 adet okudum. Eklersin sana zahmet
Cnm ben dun ve bugunki duayi bugun okucam dun okuyamadimKizlar nerelerdesiniz bakiiimmm?????
Dun ki duamiz neden gecikti.canlanin cabuk
Ebruk icin okumalara gecmemiz gerekiyor.
tesekkurler.iyim cnm bugun sadece psikologla gorusmemiz vardi.GURBET KUSU bebegim nasilsin nasil gecti hastane isleri @ebrukkkk icin 200 okudum Allah kabul etsin insallah
tmm cnm ben okundu yaziyorum sen 400 okursun dun +bugun icin.Cnm ben dun ve bugunki duayi bugun okucam dun okuyamadim
Sağol canımmmmmmmmm okuyan herkesten allah razı olsun rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallahhhhh seni de isteyen herkesi de rabbim daha fazla bekletmesinMilyaay aytenim cnm duan bitti.
ALLAH'IM daha fazla bekletmesin .yuvana hayirli sagliklievlatlar nasip etsin insaaaalllllaaahhhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?