- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.161
Tesekurlerrrcnm simdiki sayimiz en az 200.
herkes gunluk 200 okuyup bildiriyor.
listemizde sirayla her gun bir kisiye toplam 5.000 salavat okunup bagislaniyor.
ornegin pazartesi liste basin benle basliycak.girip ayseye 200 salavat okudum demen yeterli.
ayni sekilde her gun girip ben kimin adini yazmissam ona 200 okudugunu bildiriceksin.bu kadar.
Aminnn tek muradimiz şimdilik bebis . TeşekkürlerGURBET KUSU
Buket_YmnY ~~~~~~~200
Nautilus ~~~~~~~~~~~~~200
mrym5579 ~~~~~~~~~~~~200 A Aminebdy ~~~~~~~~~~~~200
okudum canım bu arkadaşlarımızın ne muradı varsa versin mevla
Gurbet kuşu canimmm 2000 salavat getirdim sanaa sali dan bu yana kaç taneyse ayarlar sin canım.. Bu arada böyle birşeye vesile olduğun için Allah razı olsuntmm cnm eklerim her gun.
ALLAH C.C kabul etsin insallah...
sizdende insallah cnm.yarin senin gunun.listen bitince yazarim bebegimGurbet kuşu canimmm 2000 salavat getirdim sanaa sali dan bu yana kaç taneyse ayarlar sin canım.. Bu arada böyle birşeye vesile olduğun için Allah razı olsun
sagol cnm tmm ben eklerim senide.ara sira gorun ozletmeGURBET KUSU canım yeni liste olacak değil mi ben varım ona göre ismimi yine yıldızlı yazarsan günlük düzenli 200 okuyor kimin için okunuyorsa takip ediyorum. emeğine sağlık
HER GUN BIR KISIYE 5.000 SALAVAT OKUYORUZ.
RABBIM OKUNAN SALAVATLAR HURMETINE HAYIRLI SAGLIKLI
EVLATLAR NASIP ETSIN INSAALLAH...
*LISTEMIZ;;;;;;
Duası okunan kişi MERYEM~~~~ 22/01/2016 #CUMA
*ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMED*
GURBET KUSU (ayse)~~~250 okundu
@tubatesbih~~~~~~~~~~~200 okundu
Bukeetbuket ~~~~~~~~~200 okundu*
@ya se min~~~~~~~~~~~~200 okundu*
@nisamelek(eda)~~~~~~~~200 okundu*
@damla_22(didem)~~~~~~200 okundu
@kartanem2(sultan)~~~~~~200 okundu*
@cider13(canan)~~~~~~~~~200 okundu
dnzderya ~~~~~~~~~~~~~200 okundu*
@bebitommr(rukiye)~~~~~~
@justomn(humeyra)~~~~~~
ALYAKAREN (ayse)~~~~~~200 okundu
@Irmak-986~~~~~~~~~~~200 okundu*
@azap_cicegi(dilek)~~~~~~200 okundu*
G guzbahar ~~~~~~~~~~~~200 okundu*
@avucdolusudua (berfin)~~~200 okundu
@esmaaaaalarrr (sema)~~~~200 okundu
@Ilaymilya (ayten)~~~~~~~
@ebrukkkk ~~~~~~~~~~~~200 okundu*
Hasretim30 ~~~~~~~~~~300 okundu*
Buket_YmnY ~~~~~~~~~
Nautilus ~~~~~~~~~~~~200 okundu*
mrym5579 ~~~~~~~~~~250 okundu
A Aminebdy ~~~~~~~~~~~~200 okundu*
*TOPLAM OKUNAN SALAVAT=4.200
*KUMBARA =~~~(925+600 salavat)
*Lutfen her gün sırayla salavatları okuyup bildiriniz.
Listemizin 3 hamisi var.@esmaaaaalarrr @ebrukkkk @Buket_YmnY
Tmm canim liste ne zaman bitecek kaç kişi kaldı bitince tekrar var mı salavatsizdende insallah cnm.yarin senin gunun.listen bitince yazarim bebegim
cnm fazla olan 1.000 taneyi kumbaraya yaziyorum.
Aminnnnn canım ağzına saglik*ALLAH'IM LISTEMIZDEKI OKUNANLARI KABUL EYLE.
*ICIMIZDEKILERI BILEN SENSIN RABBIM NASIP EYLE.
*GUNAHLARIMIZI BAGISLA CENNETINI KAZANAN KULLARINDAN OLMAYI BIZLERE NASIP EYLE.
*KUMBARAMIZA OKUNAN 7.000 SALAVATI RESULUN IKI CIHAN SERVERI HZ.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V 'E HEDIYE EYLEDIK HABERDAR EYLE.
*2 AYDAN BU YANA OKUDUGUMUZ DUALARIMIZ SENIN RIZANI KAZANMAK ICINDIR.DILEGIMIZ ANNELIK DUYGUSUNU BIZLERE TATTIR.
*EVLAT KOKUSUNDAN MAHRUM BIRAKMA.GOZUMUZU YOLDA GONLUMUZU DARDA KOYMA.YERI, GOGU VE ARASINDAKI BUTUN MAHLUKATI YARATAN SENSIN RABBIM DILEDIGINE VERIRSIN BIZLEREDE "OL" DE OLUVERSIN.aminnn... ecmain...
Canımmmm ALlah razı olsun. Annem daha iyi çok şükür. Patoloji sonucumuz çıktı kemoterapiye gerek duymadı doktoru çok sevındık. İnşallah geçmiş bitmiştir. Rabbim şafi adıyla tüm hastalara acil şifalar versinnnnsagol cnm tmm ben eklerim senide.ara sira gorun ozletme
bu arada annen iyi oldumu?durumu iyimi?
Amin aminnn aminnn*ALLAH'IM LISTEMIZDEKI OKUNANLARI KABUL EYLE.
*KUMBARAMIZA OKUNAN 7.000 SALAVATI RESULUN IKI CIHAN SERVERI HZ.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V 'E HEDIYE EYLEDIK HABERDAR EYLE.
*2 AYDAN BU YANA OKUDUGUMUZ DUALARIMIZ SENIN RIZANI KAZANMAK ICINDIR.DILEGIMIZ ANNELIK DUYGUSUNU BIZLERE TATTIR.
*EVLAT KOKUSUNDAN MAHRUM BIRAKMA.GOZUMUZU YOLDA GONLUMUZU DARDA KOYMA.YERI, GOGU VE ARASINDAKI BUTUN MAHLUKATI YARATAN SENSIN RABBIM DILEDIGINE VERIRSIN BIZLEREDE "OL" DE OLUVERSIN.aminnn... ecmain...
AMİNNNNN*ALLAH'IM LISTEMIZDEKI OKUNANLARI KABUL EYLE.
tmm cnm eklerim.ay sendemi totem yaptin.insallah gercek olur en kisa zamanda.AMİNNNNN
bacım ne kadar yürekten yazmışsın çok güzel olmuş ALLAH razı olsun
inş RABBİM duyarrr inşşşşşşşşşşş
yeni listede bnde varım canım takipteyim
varsa tabiki helal hos olsun cnm.severek yapiyorum.GURBET KUSU canim yeni listede de varim. Allah razı olsun tüm emeklerimizin için. Hakkını Helal Et
ay cok sevindim cnm insallah butun sifa bekleyenlerde ayni sonucu alir.Canımmmm ALlah razı olsun. Annem daha iyi çok şükür. Patoloji sonucumuz çıktı kemoterapiye gerek duymadı doktoru çok sevındık. İnşallah geçmiş bitmiştir. Rabbim şafi adıyla tüm hastalara acil şifalar versinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?