- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.241
bilmiyorum ablam ya kafam corba gibi suan.GURBET KUSU canım koluyla alakalı bilgim yok ama sormak istedim. Neden uzun sürecek mış sebebi ne
banada decapeptyl verdiler.ama adetin 3.gunu basladim cnmBenim 2. tedavim uzun protokoldü canım ama niçin uzundu bilmiyorum. Adetin 21. Günü lucrin kullanmaya başlamıştım. Hayırla sonuçlansın inşallah tedavin rAbbim hem kucağını doldursun hem ailene kavuştursun inş.
Canım mutlaka farklı bi tedavi yöntemidir çok ta fazla irdeleme doktoruna güven RAbbime sığın. Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi bir ol demesine bakacak. İnşallah ol dediği kullar aradına bizi de alacakbanada decapeptyl verdiler.ama adetin 3.gunu basladim cnm
sanirim lucrinle ayni gorevi goruyor bu igne.peki bana niye 21.gun demediler ki
üzülme canımbilmiyorum ablam ya kafam corba gibi suan.
4 gundur igne vuruluyorum.yumurta baskilamasi icinmis.
diger ay cok yumurta elde etmek icin bu ay bos gecmeliymis.
tam olarak dilde bilmiyorum burda.inanaki cok zor
RABBIM YARDIM ET
Canim eger yumurta sayin azsa iyuzden cok yumurta toplamak icin buay bos geciriyorlardir bendede cok yumurta var buda iyi bisi degil varligi bi dert yoklugu bi dert ayyyy ayyyyybilmiyorum ablam ya kafam corba gibi suan.
4 gundur igne vuruluyorum.yumurta baskilamasi icinmis.
diger ay cok yumurta elde etmek icin bu ay bos gecmeliymis.
tam olarak dilde bilmiyorum burda.inanaki cok zor
RABBIM YARDIM ET
Teşekkür ederim canimK kartanem2 canım birşey sormak istiyorum. Seň devlet hastanesine gidiyor sun bildiğim kadarıyla. Ben hiç gitmedim devlete gebelik için süreç nasıl ilerliyor yani aşılama falan yapiyorlar mı süre vs nasıl oluyor anlatabilir misin gitsem ne diycem hiç bilmiyorum özele para yetistiremiyorum artık
Bende devlete gitmistim sende ve esinde buyuk bi sorun yoksa yada yas problemin yoksa hapla ve ignelu asilamalari yapmadan tup bebege gecmiyorlar yalniz adetin 3 gunu git yoksa yuzune bile bakmiyorlar giderken ozelde yaptirdigin sonuclarida gotur yoksa butun testleri yeniden yapiyorlar
Ins iyi seyler derler daha once hic yaptirdinmi tup bebek falan devlet karsiladigi icin cok az para aliyorlarTeşekkür ederim canimadetin 3. Günü gidelim bakalım ne diyecekler :)
Yok yaptirmadim aşılamada yaptirmadim hep özele klomen yumurta takibi zaten çok uzunda bir zaman olmadı 5 ay önce bir kürtaj oldu hiç korunmadim ama yine olmadıIns iyi seyler derler daha once hic yaptirdinmi tup bebek falan devlet karsiladigi icin cok az para aliyorlar
Yok cektirmedim istesinde çok ta korkuyorum ondanHimmm hapla asila yaparlar o zaman sana ama rahim filmi isterler senden once eger yoksa
korkulcak kadar kotu gecmiyor edosum ama kisiden kisiye degisiyormus.Yok cektirmedim istesinde çok ta korkuyorum ondan
Ay canım benim ya geçmiş olsun. Anestezili istemiyorum 10 dk için vücuduma birde narkoz istemem. İyi bir araştırma yapar öyle cektiririm dayanirim Allah ın izniyle çok zor doğum yaşadım onumu yapamiycamkorkulcak kadar kotu gecmiyor edosum ama kisiden kisiye degisiyormus.
ayrica anestezili cektirebilirsin turkiyede.burda sadece agri kesici iciyorsun o kadar.
ilki iyi gecmisti temiz cikti.adet sancisi gibi bisey oldu 10 dkk filmler cekilmisti .icimdeki sivi biraz siskinlik yapiyordu.
ikincide ortam cok soguktu .sanirim bu yuzden cok kotu oldum ya midem alt ust oldu.filmin yuzde 80 i bitti.
gerisini biraktik devam edemedim.bayginlik gecirdim.altta alet var icime sivi birakilmis karnim sismis.
ter akiyor yuzumden.ama boynumdan asagisi usuyordu.kendimi kastigim icin solda tikaniklik var gibi dediler.
aynen oyle cnm degmez 10 dkk icin anesteziye.hem sen dogum ettin onun acisi aha bi zordur eminim.Ay canım benim ya geçmiş olsun. Anestezili istemiyorum 10 dk için vücuduma birde narkoz istemem. İyi bir araştırma yapar öyle cektiririm dayanirim Allah ın izniyle çok zor doğum yaşadım onumu yapamiycamHasretim bebiko canım 14 yıllık evliyim ben 12 yasında oğlum var yaşım da 31 erken evlilik son 1 senedir çocuk istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?