- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
HOSGELDIN CNM.BIZ 7INCI KISIDEYIZ.HERGUN BIR KISIYE 5.000 SALAVAT TESLIM EDIYORUZ.canım benide eklermisin ve ne zamn başlanıyor? adım dilek yazarsn sevinirim ALLAH hepimize dualar yüzü suyu hürmetine saglıklı hayrlı evlat nasip eder inşş
yarın icin 200 mü okucagız canımCanım selavat 200 e düşmüş. Artık kapanacak mı liste
Canım selavat 200 e düşmüş. Artık kapanacak mı liste
EVET KIZLAR SALAVAT 200 OKUNUCAK.yarın icin 200 mü okucagız canım
Canım nisamelek için 250 tane okudum listeye ekler misinEVET KIZLAR SALAVAT 200 OKUNUCAK.
YARIN LISTEYI KAPATICAM.
EVET CNM LISTEMIZ COGALDI AMA BIRAZ GEC ILERLIYORUZGURBET KUSU canım günlük 2 kişiye okusak daha iyi olmazmi yanı 400 salâvat liste çoğaldı maşallah çabuk döner..
MRB HOSGELDIN CNM EKLIYORUM HEMEN SENIDE.mrb cnm
duamı aldim.
hb canm tm canım bu günki bacımız eda icin 250 okudum ALLAH kabul etsin inşş inşşHOSGELDIN CNM.BIZ 7INCI KISIDEYIZ.HERGUN BIR KISIYE 5.000 SALAVAT TESLIM EDIYORUZ.
KISI BASI 250 SALAVAT BOLUSTURDUK.BASLAYA BILIRSIN BUGUN OKUMAYA.
YARIN SAYI 200 SALAVAT oLUCAK CUNKU KISI SAYISI ARTTI.
bacım fikrine saygı duyarım ama benim küçük bir ricam olacak 3 kişi deilde 1 kişi devm edebilirmiyiz mümkünse başka dularımda var korkuyorum karışacak unutacagım diye yinede siz bilirsinz ALLAH dularımızı kabul eder inşGURBET KUSU canım günlük 2 kişiye okusak daha iyi olmazmi yanı 400 salâvat liste çoğaldı maşallah çabuk döner..
Canım benim için hiç sorun değil topik sahibi yada çoğunluk nasıl isterse o olur :) ilk başladığımız da 350 okuyorduk çoğaldıkça 200 e düştü hani zorlamaz okuruz die düşündüm okadar :) benimde var başka topikler Allah utandirmasin geç kalmayalim tabikihb canm tm canım bu günki bacımız eda icin 250 okudum ALLAH kabul etsin inşş inşş
bacım fikrine saygı duyarım ama benim küçük bir ricam olacak 3 kişi deilde 1 kişi devm edebilirmiyiz mümkünse başka dularımda var korkuyorum karışacak unutacagım diye yinede siz bilirsinz ALLAH dularımızı kabul eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?