- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.641
Canım benim daha iyiyim sagol toparlandım. Spora verdim kendimi bu aralar :) Kilonun tup bebek tedavisini olumsuz etkileyecegini dusundugum icin diyet ve spor yapiyorum. Tedaviye ne zaman baslayacagima karar veremedim canim. Mayıs belki haziran. Hedef kiloma ulasabilirim insAllah o zaman. Hayirli vakitte gelsin bebeklerimiz Allah'ım lütfen. Sen neler yaptin? Tedavin ne asamada canım?Canım bende seni merak ediyordum nasıl oldun toparlanabildinmi inşallah gerçi acını desmek istemem umarım deşmemişimdir tekrar denemek için cesaretini toplayabildin mi inşallah bir gün sevindirici haber verirsin bizlere inşallah hepimizden o sevindirici haber gelir
Canim iki kiseyimi okudun yoksa 250 si kumbara yami
[/QUOTE]بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
اللهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
HER GUN 250 SALAVAT OKUYUP BILDIRELIM.
CUMARTESI 05/03/2016 ==Duasi okunan kisi Whitewolf
LISTEMIZ;;;
G guzbahar ========
@whitewolf =======250(+1)
azap_cicegi =======
B bebegim-gel ======
Saye- ==========
evTik ==========250*
damla_22 =======250
E ecrin =======
@Ilaymilya ========250 (+3)
saydin78 =======250
I Irmak-986 ========
Avrenim ======250(+1)
@esmaaaaalarrr =====
@Sekerimmm ========
feride67 ========
@arzm61 =====250(+2)
@Sealand =========
@kartanem2 =======250*
Hasretim bebiko ===250*
Gullerdiyarindanbiri ====250
@mrym5579 =====250(+1)
GURBET KUSU =250(+1)[/USER] E ecrin
Çok teşekkür ederim opumu oldum beş güzel yumurtam varmış pazartesiyi bekLicez inşallah allahın izniyle dollenir ler ve bana tutunUrlar rabbim büyük eldualarinizda bana da yer verdiğiniz içün rabbim sizlerden bönler kez razi olsunoveryan hipersitümilasyon sendromu canim ohss de deniyor pcolarda görülür genelde... kontrolden sonra hala catlamayan yumurtan fazlaysa hastanede takip edilirsin gerekirse laparaskopi yapilir... karinda agri ve sivi birikmesi yapabilir.. Allah sifa versin insallah ..
hayirlisi olsun insallah nöbetciyim ama sizin icin bi yasin okumaya calisacagim .. insallah her sey gönlünüzce olsun
hakkinda hayirlisi olsun insallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah yüzünü güldürsün senin ve benim gibi tüm bebek isteyenlerinÇok teşekkür ederim opumu oldum beş güzel yumurtam varmış pazartesiyi bekLicez inşallah allahın izniyle dollenir ler ve bana tutunUrlar rabbim büyük eldualarinizda bana da yer verdiğiniz içün rabbim sizlerden bönler kez razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?