- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.641
yaşım 32. gebeliğe engel problemimiz yok. Ama ne yaparsak yapalım olmuyor. O yüzden daha fazla vakit kaybetmek istemiyoruz. 3 çocuk istiyorum ama bu yaştan sonra nasıl olacak bilmiyorumcnm yasin kac ? 2 yil tup bebek icin erken degilmi .problemini ogrendinmi?neler denedin?
yas ve problem tup bebegi gerektiriyorsa yaparsin tabi .insallah gerek kalmaz da dogal olur hepimizin.
olurrr olurrr bi baktin 3uz tuttu insallah saglikli hayirli olsunda tup bebek olsun onemli degil kolaylikla olsun...yaşım 32. gebeliğe engel problemimiz yok. Ama ne yaparsak yapalım olmuyor. O yüzden daha fazla vakit kaybetmek istemiyoruz. 3 çocuk istiyorum ama bu yaştan sonra nasıl olacak bilmiyorum
canim ben bu aksam hem ebru hemde burcu arkadas icin okuyup bildirim yapacagim yasin okumak niyetim dün nöbette okuyamadim kusura bakmayin
Allah yardımcımız olsun inş2 sene oldu canım. Senin kadar metanetli olamadım ben 2 senede. Hala her ay içim yanıyor. Ben de yaz gibi tüp bebeğe başlayacağım inşallah. Ev sahibi ile de aramız yok; evi de taşımam lazım. Masrafımız çok olacak. Allah kerimdir.
Ablam ya cok üzüldüm rabbim korusun inş sana sımsıkı tutunurda bırakmaz dualarım seninle inş hayırlısı olurhayırllı bi haber yok düşük dediler pazartesine kadar düşmezse gel dediler adetle atman lazım dediler haftaya pzartsi tekrar kan verilip değerler sıfırlandımı bakacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?