- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.721
Canım benim ben iki ay arka arkaya aynı şeyleriyaşadım ne yediğim ne içtiğim ne gezdigim hiçbir şeyden zevk alamıyordum üstelik eşim yurtdışında iken dondurulmuş sperm ile denedim yanımda destek olacak kimsem yoktu kaynanamlarla oturuyordum destek olacağına köstek oldu yarama tuz basar oldu eşim 1 bucuk sene sonra geldi yurtdışından ben bir sene boyunca hep depresyon ilaçları kullandım inşallah sen çabuk atlatırsın lütfen içine atma rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim çok aratmasın inşallah tup bebege gerek kalmadan kendiliğinden gelir konar göbüşüne miniģinyahu kızlar sizler nasıl toparlanıyosunuz ben hala toplayamadım kendimi yerdemi göktemiyim bilemiyom
bu arada yazdıklarınızı okudum HEPİNİZDEN ALLAH razı olsun her okudugumda hün gür hüngür agladım saolun canlar
Allah razi olsun senden de kuzucum ve hepinizden de canlarim. Rabbim hepimize anneligi nasip etsin insallah kurban oldugumsaydin78 cnm crsmba senin gunundu .dualar anca toparlandi.
RABBIM INSALLAH YUVANA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN CNM.
Allah razı olsun , bütün arkadaşlardan inş dualarmız kabul olur ,rabbim sevindirir bizleriHasretim30 cnm duan bitti.
allahim kabul etsin insallahhhh.yuvana hayirli saglikli yavrularin dolsun .
Son durum fiyasko evelsigun aksam dustu simdide kahverengi kirli akinti devam ediyo pazartesi kontrole gitcem degerler sifirlanmadiysa parca felan kaldiysa kurtaj edecekler durum bukartanem bacım son durumun ne?
cnm bunlari kendin icinmi okudun?Canım 250 salavat 250 ya varis 100 rabbi hebli okudum allah kabul etsin inşallahhhhh tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter tüm listedeki herkese
Yok canım dün için okumuştum bugün için daha okumadım birazdan okurum bildirim yaparımcnm bunlari kendin icinmi okudun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?