- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #6.001
ALLAH yuzumuze gulsun cnm yanliz degilsin.bizlerde dualarla dayaniyoruzbenim içinde dua edermisiniz canlar 4 senedir bebek hasretiyle yanıyorum bir dakika bile aklımdan çıkmıyor tüp bebekle hamile kaldım 2 aylık gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım ne olur benim içnde dua edin benimde meleğim olsun artık
Rabbim hepinizden razi olsun canim. Rabbim hepimizin yuvası imanlı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun ınşallahazap_cicegi G guzbahar ablalarim 5.500 er esmaniz okundu.
RABBIM kabul etsin insallah.yuvaniza hayirli saglikli evlatlar dolsun insallahhh...
Kuzum hangi ay basliyacaksiniz tüpe bizde yaz sonu Eylül en gec Ekim civarında başlarız temmuz yada Ağustos adeti bitince rahim filmi çekilecek artık rahim toparlandigi zaman başlıcaz kısmetse rabbim hepimizin yolunu açık etsin tez zamanda evlatlarımiza kavuştursun inşallah hepimizi rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasınALLAH yuzumuze gulsun cnm yanliz degilsin.bizlerde dualarla dayaniyoruz
bende 6 yildir bekliyorum.hic tadamadim hamileligi.2. tup denememi yapicam yaz sonu.
HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLARIN OLSUN CNM INSALLAHHH HEPIMIZINDE...
Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum canım. Bayram yoğunluğu nedeniyle girmedim siteye. Ama okumalarımı yapıyorum, ilk onbeş kişiyi tamamladım.cnm listeyi takip etmiyorsun.sorun mu var ACIL bildirini bekliyorum.
aytenim tam belli degil gun vermedi doktor henuz.Kuzum hangi ay basliyacaksiniz tüpe bizde yaz sonu Eylül en gec Ekim civarında başlarız temmuz yada Ağustos adeti bitince rahim filmi çekilecek artık rahim toparlandigi zaman başlıcaz kısmetse rabbim hepimizin yolunu açık etsin tez zamanda evlatlarımiza kavuştursun inşallah hepimizi rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?