- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #1.721
amiinnn cnm insallah....dnzderya için 250 adet okudum. Allah inşallah kabul eder...
teşekkür ediyorum gurbet kusu sayfayı sürekli takip ediyorum ben yinede arkadaslar için selavat çekiyorum. bu arada forum u kullanmayı bilmediğim için yanlış bişi yapmış olabilirimmrb cnm.amin rabbim hepimize nasip etsin.
liste bitince basa donuyoruz cnm o zaman seni yazayim olur mu?
15 gun sonra biter .bu listemizi yariladik.
tmm cnm oku sen her gun 100 bile olsa bildir o zaman kumbaramiza eklerim.teşekkür ediyorum gurbet kusu sayfayı sürekli takip ediyorum ben yinede arkadaslar için selavat çekiyorum. bu arada forum u kullanmayı bilmediğim için yanlış bişi yapmış olabilirim
Tabiki Gurbet kuşu zaten okuyoruz bide arkadaslar icin okumus oluruztmm cnm oku sen her gun 100 bile olsa bildir o zaman kumbaramiza eklerim.
okumayanlar olursa senin okudugundan alip tamamlariz duamizi.
listemiz kapali cnm.Ben geç kalmadıysam katılabilir miyim dualarınıza
Amin canım tüm isteyenlere inşallahcnm duan bitti.rabbim kabul etsin.yuvani senlendirsin.
insallah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah :)Inşallah arkadasım Allah razı olsun Rabbim hepimizi birbirimizin mutlulukları ile sevindirsin, hepimizin yuvasını yüreğini şenlendirsin insallah
cnm her gun bir kisiye okuyoruz.GURBET KUSU kusu canim liste hizli ilerlio yoksa benim int bi sıkıntı falanmi var bi girioom hep ayni kisi bi giriom iki kisi atlamis anlamadim bi yardimci ol canim hergun Allah kabul etsin fiks 200 adet okuyorum ama takipte sıkıntı yasiyorum bugunki arkadas icinde 200 okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?