Gebeliğe Hazırlık Anne olmak isteyip çabalayan tüm imtihan yoldaşlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Betus50

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
131
56
18
30
merhabalar kızlar. Daha önce açtığım konuştuğum konular oldu bunda dertleşmek için bir sayfa istedim. Anne olma yolunda klomen, femara, ovitrelle, aşılama, tüp bebek...vs bu imtihan yolumuzda inanız bizi bu yolda yürümeyen anlamıyor bizi bizden başka bilen anlayabilen yok. Buradan tanışıp belki bir vesile olur dertlesir teselli oluruz birimiz ümit oluruz. Daha sonra whatsapptan grup kurar ilerletiriz güzel haberlerimiz birbirimiz adına umut tazeler ne dersiniz Elele verelim mi 🥰

merhabalar kızlar. Daha önce açtığım konuştuğum konular oldu bunda dertleşmek için bir sayfa istedim. Anne olma yolunda klomen, femara, ovitrelle, aşılama, tüp bebek...vs bu imtihan yolumuzda inanız bizi bu yolda yürümeyen anlamıyor bizi bizden başka bilen anlayabilen yok. Buradan tanışıp belki bir vesile olur dertlesir teselli oluruz birimiz ümit oluruz. Daha sonra whatsapptan grup kurar ilerletiriz güzel haberlerimiz birbirimiz adına umut tazeler ne dersiniz Elele verelim mi 🥰
Verelim♥️ kimseye derdini anlatamadan teselli edilmeden bu yolda çabalamak çok yorucu ve yıpratıcı.. 🥀

merhabalar kızlar. Daha önce açtığım konuştuğum konular oldu bunda dertleşmek için bir sayfa istedim. Anne olma yolunda klomen, femara, ovitrelle, aşılama, tüp bebek...vs bu imtihan yolumuzda inanız bizi bu yolda yürümeyen anlamıyor bizi bizden başka bilen anlayabilen yok. Buradan tanışıp belki bir vesile olur dertlesir teselli oluruz birimiz ümit oluruz. Daha sonra whatsapptan grup kurar ilerletiriz güzel haberlerimiz birbirimiz adına umut tazeler ne dersiniz Elele verelim

Verelim♥️ kimseye derdini anlatamadan teselli edilmeden bu yolda çabalamak çok yorucu ve yıpratıcı.. 🥀
Sayısiz ilacla deneme kürle deneme tüp bebek derken 9.yıla girdik hâlâ olmadı malesef

🌺🙋🙋🙋

2 tüp bebek denemesi, 1 i kimyasal diğeride boş gebelik oldu.
hala umudum var ama ara ara gelen o ya hiç çocuğum olmazsa hissi :(

hala umudum var ama ara ara gelen o ya hiç çocuğum olmazsa hissi :KK43:
Evet o hepimizde var sanırım 😐 ama birbirimize ümit vermek başkalarının dolu laflarindan daha etkili geliyor yüreğimize su serpiyor

Evet o hepimizde var sanırım 😐 ama birbirimize ümit vermek başkalarının dolu laflarindan daha etkili geliyor yüreğimize su serpiyor
hem destek oluyor hemde bilmediğimiz yeni bilgiler çıkıyor. yanlışımız varsa düzeltiyoruz çok güzel düşünmüşsün

hala umudum var ama ara ara gelen o ya hiç çocuğum olmazsa hissi :KK43:
çok geçmiş olsun hepimize ara ara aynı his geliyor sanırım bende de sürekli ağlama isteği bu ara
enerjilere inanırmısınız bilmem ama ben aklıma geldikçe olumsuzlukları beynimden atıp beyni telkin etmek için kendi kedime aşağıdaki cümleleri tekrar ediyorum çünkü beynimizde ki olumsuzluklarında etkili olduğunu düşünüyorum

ben anne olmayı çok seviyorum
ben anne olmaya hazırım
ben anne olmak istiyorum tez zamanda
anne olmamı engelleyen geçmişteki tüm yanlış dualarımı iptal ediyorum
sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat sahibi olmaya analı babalı büyütmeye niyet ediyoruz.

sürekli bunu tekrarlıyorum psikolojiik olarak iyi geliyor o an bana belki denemek isteyen olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X