- 28 Mart 2020
- 21.789
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.585
- 598
Ulen cumlemin aynisi bari yazma djdjdkssl bu arada giden sen oldugun icin sana gule gule denir jdjdksla uçacaksin birazdan rjdkslaaHadi güle güle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulen cumlemin aynisi bari yazma djdjdkssl bu arada giden sen oldugun icin sana gule gule denir jdjdksla uçacaksin birazdan rjdkslaaHadi güle güle![]()
Ne zamandir uyesiniz bilmiyorum ama bir kuralsizlikta bu yazilir ve sikayet edilir. Bunu yapmamizi istiyor yonetim.Senden yardım isteyen oldu mu sorduk mu peki sana
Zirveden el sallarım sana hadi ergenliğini içinde yaşaUlen cumlemin aynisi bari yazma djdjdkssl bu arada giden sen oldugun icin sana gule gule denir jdjdksla uçacaksin birazdan rjdkslaa
Zirve djdjfkdkslslalansbxhZirveden el sallarım sana hadi ergenliğini içinde yaşa![]()
Hadi sen şikayet et kızı.Ne zamandir uyesiniz bilmiyorum ama bir kuralsizlikta bu yazilir ve sikayet edilir. Bunu yapmamizi istiyor yonetim.
Kuralsizlik yaptigi icin banlaniyor ben sikayet ettigim icin degil.Hadi sen şikayet et kızı.
Kızda banlandığı için eminim çok ağlar.
Sende birini banlattığın için mutlu olursun.
Yazık sana işsizsin belli ki bunlarla uğraşıyosun. Git iş güç bul kendine
Selam ne güzel düşünmüşsunuz.. bende sizinkinr benzer bir topik açtım birbirimize destek olma amaçlı ve bildiklerimizi paylaşma amaçlı .. orayada beklerim isteyen olursa.. gebelik için hazırlıklar hakkında ve bilgi alışverişi yapıyoruz.. Allah biran önce hepimizin duasini kabul etsinmerhabalar kızlar. Daha önce açtığım konuştuğum konular oldu bunda dertleşmek için bir sayfa istedim. Anne olma yolunda klomen, femara, ovitrelle, aşılama, tüp bebek...vs bu imtihan yolumuzda inanız bizi bu yolda yürümeyen anlamıyor bizi bizden başka bilen anlayabilen yok. Buradan tanışıp belki bir vesile olur dertlesir teselli oluruz birimiz ümit oluruz. Daha sonra whatsapptan grup kurar ilerletiriz güzel haberlerimiz birbirimiz adına umut tazeler ne dersiniz Elele verelim mi![]()
Teşekkür ederim güzel kalpli insanSelam ne güzel düşünmüşsunuz.. bende sizinkinr benzer bir topik açtım birbirimize destek olma amaçlı ve bildiklerimizi paylaşma amaçlı .. orayada beklerim isteyen olursa.. gebelik için hazırlıklar hakkında ve bilgi alışverişi yapıyoruz.. Allah biran önce hepimizin duasini kabul etsin
Gebeliğe Hazırlık - Anne olmak istiyormusun? Ozaman gel sende katıl bize🌺🌺🌺🥰
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...www.kadinlarkulubu.com
Allah'ım gönlünüze göre versin hayırlı haberler alın inşallahBende bata 7 gün varken test yaptım.
Erken gebelik predictor. Yine pozitif çıktı ama geçen ayda yanlış pozitif çıkmıştı.
Kaset testte çizgi çıkmıyor maalesef.
Neye inansam şaşırdım.. 1 yıl olucak bu ay![]()
Yani acayipsiniz kibarca sizi uyarmismerhabalar kızlar. Daha önce açtığım konuştuğum konular oldu bunda dertleşmek için bir sayfa istedim. Anne olma yolunda klomen, femara, ovitrelle, aşılama, tüp bebek...vs bu imtihan yolumuzda inanız bizi bu yolda yürümeyen anlamıyor bizi bizden başka bilen anlayabilen yok. Buradan tanışıp belki bir vesile olur dertlesir teselli oluruz birimiz ümit oluruz. Daha sonra whatsapptan grup kurar ilerletiriz güzel haberlerimiz birbirimiz adına umut tazeler ne dersiniz Elele verelim mi![]()
Uyarmaya gerek yokmuş. Naparlaesa yapsinlar umrumda degiller.Yani acayipsiniz kibarca sizi uyarmispamuk musun nesin bisey de soylememis ne bu tavirlar ?
Umarim mune gorur de verir cevaplariniUyarmaya gerek yokmuş. Naparlaesa yapsinlar umrumda degiller.