anne olmak isteyipte olamayanlar

asenlies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
42
1
28
Balıkesir
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim.yaklaşık 1 yıldır çikolata kisti yüzünden hayatım kabusa dönmüştü.gitmadiğim doktor kalmadı.son olarak gittiğim doktorum beni uyguladığı ilaç tedavisiyle 24 günde kisten kurtardı şuan herşey yolunda olmasına rağmen aradan 3 ay geçti ama hala hamile kalamıyorum.kendimi çok mutsuz ve eksik gibi hissediyorum.benim gibi olan arkadaşlarım isterseniz duygularımızı paylaşabiliriz.sevgiler herkese.

Bu konuda yetkin değilim ama içini ferah tutmanın, kendini psikolojik açıdan rahatlatman gerektiğini biliyorum. Bir de 1 sene boyunca korunmasız ilişkide hamile kalınmadığı takdirde doktorlar problem ediyor. Lütfen içinizi ferah tutun ve denemeye devam edin. Henüz çok yolun başı. Hayırlı zamanı bekliyordur inşallah gelecektir bebeğiniz.

merhaba canım hatta kader arkadaşım desem daha iyi olur.....benimde 4 yıldır olmuyor bende çok mutsuzum gurbetteyim ve yalnızım ara ara bende kendimi eksik hissediyorum canım dua etmekten başka çaremiz yok verende rabbim vermeyende rabbim canım ama sana fazla zaman olmamış normalde 1 yılda hamile kaması bir bayanın %80 rabbim büyük canım verecek inşallah hepimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…