Anne olmak istiyorum

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Arkadaşlar merhaba ben 14 aylık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte oluşmadı bir yıl dolunca eşimle doktora gittik eşimde sperm sayısı ve ileri hareket düşük çıktı ilaç başlandı Eylül ayında kontrol var ama ben sonuçları çok farklı çıkmazsa aşılama düşünüyorum doktorum korkmamamı Allah'ın izniyle anne olabileceğimi söyledi fakat benim bir yakınım bu aşılamadan çok cekti aşılamada yapılan iğnelerden biri bağırsaklarına geldi deldi ve mikrop kaptı haftalarca hastanede yattı çok tedavi gördü ve artık çocuğu olmayacak ister istemez Korkuyorum içinizde aşılama yaptıran yada bu şekilde hamile kalan konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Umarım konuyu doğru yere açmışımdır Mune Mune

Hayır doktor önerdi çok şükür bir sıkıntın yok Allah'ın izniyle ilk aşılama tutar dedi o yüzden
Moralini bozmak istemem ama eşinin sperm sayısı az ise ve ileri hareketliliği düşükse aşılama biraz zaman kaybı oluyor çünkü normal cinsel ilişkiyle aşılama arasındaki tek fark meninin işlemden geçmesi spermlerin belli oranda iyilerinin seçilmesi. Ama sayı az olunca hareket düşük olunca nasıl olacak?
Biz de artık tüp bebeğe başlamayı düşünüyorduk bir buçuk yıl normal yoldan çocuğumuz olmadı. Eşime tahlil yaptırıp tüp bebeğe başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendik. O dönem çok kafa yordum çok araştırdım. Ve aşılama bize zaman kaybettirebilir diye tüp bebek tedavisine karar vermiştim. Kimi doktorlar da 3 defa aşılama sonrası tüp bebeği tercih ediyor. O süreç de gerek ilaçlar, gerek her seferinde umutlanmak yıpratıcı oluyor. Çok yakınım bir kaç seferdir aşılama yaptırıyor. Erkekte de kadında da hiçbir problem yok ama tutmuyor ve testlerde sürekli pozitif görünüyor iğnelerin etkisinden. Sonra hayal kırıklığı. Tabi doktor daha iyi karar verir ama tek doktorla kalmayın. Allah yardımcınız olsun

Canim ben de hamile kalamiyorum eaimde ya da bende sknti olmadigi halde.neden olmuyir diye sorguluyorum.yani denemekte fayda var bence dene kismetse olur.olumsuz seyler dusunme olmadi tup bebege gecersin.sanirim cok aceleci mi davraniyoruz bilmiyorum ki.hayirlisj ne diyim

Canim ben de hamile kalamiyorum eaimde ya da bende sknti olmadigi halde.neden olmuyir diye sorguluyorum.yani denemekte fayda var bence dene kismetse olur.olumsuz seyler dusunme olmadi tup bebege gecersin.sanirim cok aceleci mi davraniyoruz bilmiyorum ki.hayirlisj ne diyim
Hayırlısı olsun canım ya ne denir ki takdir mevladan

Back
X