Aile Planlaması Anne olmak istiyorum

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

pofudukterlik95

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
49
28
8
30
Arkadaşlar yaklaşık 8-9 aydır deniyoruz herşeyi deniyorum soğan kürü hayıt tohumu hepsini birer ay denedim işimede keçi boynuzu suyu içirdim ama herşey hüsranla sonuçlandı artık ister istemez stres yapıyorum doktora gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi ama ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum herkes stres yapma diyor ama elimde değil her adet olduğumda ağrılarımdan çok kalp sancıması yaşıyorum artık bana fikir verebilecek olan varmı ?

Arkadaşlar yaklaşık 8-9 aydır deniyoruz herşeyi deniyorum soğan kürü hayıt tohumu hepsini birer ay denedim işimede keçi boynuzu suyu içirdim ama herşey hüsranla sonuçlandı artık ister istemez stres yapıyorum doktora gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi ama ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum herkes stres yapma diyor ama elimde değil her adet olduğumda ağrılarımdan çok kalp sancıması yaşıyorum artık bana fikir verebilecek olan varmı ?

Butun kurleri denemis biri olarak soyluyorum ki kurler zaman kaybindan baska bisey degil maalesef
Stres herseyin basi ama stresi azaltmak da imkansiz rabbim yardimciniz olsun

Tatlım ovulasyon kullanıyor musun... yumurtlama dönemini bilerek hareket etmeni tavsiye ederim ayrıca eşin göründü mu doktora ovulasyon kullanıyorsan önereceğim testler var

zaman ve dua bacım....bende kızımı 2 senede kucağıma aldım.
2. çocuk için tam 4 senedir bekliyorum 3 kere tedavi gördüm olmadı. ve ben biliyorum ki zamanı gelince Rabbim sağlıkla ikram edecek....sende inan stres yapma veren Allah.....

H
Tatlım ovulasyon kullanıyor musun... yumurtlama dönemini bilerek hareket etmeni tavsiye ederim ayrıca eşin göründü mu doktora ovulasyon kullanıyorsan önereceğim testler v
Tatlım ovulasyon kullanıyor musun... yumurtlama dönemini bilerek hareket etmeni tavsiye ederim ayrıca eşin göründü mu doktora ovulasyon kullanıyorsan önereceğim testler var
İnternetteki uygulamalardan bakıyorum yumurtlama günlerime ama henüz ovülasyon testi kullanmadım hastanede takip ettiriyim diye düşünüyorum ama . Eşimde henüz görünmedi 1 yıl olmadan doktorlarda çevremde eşim için erken diyor bende onuda strese sokmamak için pek konuşmadım bu konuyu onunla

Bunun çok farkındayım sürekli kendime telkin veriyorum ama elimde değil stresten kendimi yiyorum duygularımı kontrol edemiyorum artık
zaman ve dua bacım....bende kızımı 2 senede kucağıma aldım.
2. çocuk için tam 4 senedir bekliyorum 3 kere tedavi gördüm olmadı. ve ben biliyorum ki zamanı gelince Rabbim sağlıkla ikram edecek....sende inan stres yapma veren Allah.....

Daha cok olmamış ki canım sabir ve dua edin . Sağlıklı olsunda biraz geciksin Bosver. Akışına bırakın yoksa bu süreç ikinizede işkence olur

H

İnternetteki uygulamalardan bakıyorum yumurtlama günlerime ama henüz ovülasyon testi kullanmadım hastanede takip ettiriyim diye düşünüyorum ama . Eşimde henüz görünmedi 1 yıl olmadan doktorlarda çevremde eşim için erken diyor bende onuda strese sokmamak için pek konuşmadım bu konuyu onunla
Canım eşin yinede bir üroloji doktoruna gidip sperm tahlili versin muayene olsun biz daha iki aylık evliyken felan dı farkettik eşimde varikosel olduğunu ve sperm değerleri berbat çıkmıştı ameliyat ve iğne ilaç tedavisi ile üç senede anca düzeldi bak kesinlikle ihmal etmeyin

Doktora git yumurta takibi ile dene gerekirse çatlatma iğnesi vs

tecrübe ile konuşuyorum! kendimi rahat bıraktığım an hesaplama yapmadığım an ve artık test almadığım zaman hamile kaldım. bu süre zarfında eşimle kaliteli zamanlar geçirmeye önem verdim bol bol gül eğlen ve şunları sor kendine ben anne olabilir miyim benim sabrım var mı. ben gece uykumdan uyanıp mama hazırlayabilir miyim emzirirken sıkılmadan doymasını bekleyebilir miyim, eşimle özel zamanlarımıza mola verebilir miyim?

Senin durumina sebepsiz infertile diyorlar yani sebepsiz kisirlik ismi sadece öyle ve bir akrabam var 6 senelik evli kilolu olmasina ragmen adeti düzenli hic bir skntisi yok eside öyle doktorlar biseyin yok diyip yolladi gitmedigi doktor kalmadi ve 6 yil sonra bir mucize oldu kendiliginden hamile kaldi kafadan attigini söyledi hatta uyku uyuyamiyordum kafaya takmaktan uyku düzenim bozuldu artik sakinlestirici aliyorum diyodu bedenimi sürekli rahatlatmaya calisiyorum demisti sanirim kafaya takmak böyle bsy bende 3 senedir deniyorum pkodan olmuyo doktor engel görmüyo ama.. 8 ay veya 9 ay normal aslinda cünkü 1 sene kadar süre veriyolar bide bazen ek süre tabiki sknti görmedikleri icin doktorlar kendiliginden olsun diye sürekli bisi yapmadan yolluyorlar bu yüzden. Eger yumurtlaman varsa ve adetin düzenliyse hic ilac alma derim dengeni bozabilir diye dusunuyorum. Allah istiyen herkrs versin

Back
X